Η OPPO ετοιμάζεται να παρουσιάσει το μοντέλο Find 5 mini με οθόνη 3.7 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels και διπύρηνο(;) επεξεργαστή MediaTek χρονισμένο στο 1.2GHz. Για το OPPO Find 5 mini δεν υπάρχει κάτι άλλο γνωστό μέχρι στιγμής εκτός του ότι θα κυκλοφορήσει σε 5 διαφορετικά χρώματα και η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 199 ευρώ και 249 ευρώ. Λογικά θα έρθει Ευρώπη όπως και το μεγάλο OPPO Find 5.
OPPO Find 5 mini, Με οθόνη 3.7 ίντσες HD 1280×720 pixels
Δευτέρα, 10/06/2013 · Κώστας Βλαχάκης
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Backbone One – PlayStation Edition: Πλέον διαθέσιμο για Android smartphones
Τετάρτη, 24/05/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Το Backbone One είναι ένα επίσημα αδειοδοτημένο αξεσουάρ-χειριστήριο για smartphone που κυκλοφόρησε μια έκδοση PlayStation για το iPhone.
Android 14: Βελτιώνει την εγγραφή οθόνης, προστατεύει τις προσωπικές ειδοποιήσεις
Δευτέρα, 22/05/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Εάν μοιράζεστε μια οθόνη εγγραφής με άλλους, τότε ενδέχεται να μοιραστείτε μαζί τους και προσωπικές ειδοποιήσεις που λάβατε στο Android σας κατά τη διάρκεια της εγγραφής.
Android 14: Φέρνει το Ultra HDR για πιο φωτεινές και ρεαλιστικές φωτογραφίες
Δευτέρα, 15/05/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Στο Google I/O ανακοινώθηκε η δυνατότητα Ultra HDR που θα είναι διαθέσιμη στις συμβατές συσκευές μόλις εγκαταστήσουν το Android 14.
Oppo: Κλείνει το τμήμα ανάπτυξης τσιπ
Δευτέρα, 15/05/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Τίτλοι τέλους για τα custom chip της Oppo, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε πως η θυγατρική της Zeku με έδρα τη Σαγκάη θα κλείσει.
Αυτο μπορεις να το πεις mini σε σχεση με τα αλλα κινητα….
Πολύ καλή πρόταση ειδικά στα 200 ευρώ, αλλά αν φοράει Α7 διπύρηνο της mediatek, με την αρχαία powervr sxg 531 GPU δεν νομίζω να πηγαίνει ιδιαίτερα γρήγορα με 720p οθόνη. Τουλάχιστον ας φοράει τον ΜΤ6572 με την mali πάνω.
Νομίζω και το Xperia U μου καλό είναι…γιατι πιο μεγάλη ανάλυση;
τωρα μαλιστα, οχι να πλασαρουν τις 4 και τισ 4.3 ιντσες για μινι
250€ για διπυρινο media tek ειναι πολλα, οταν η zte και αλλες τα εχουν max 150€… Θα δείξει…
@naxiand με επίσημη εισαγωγή και 2 χρόνια εγγύηση; Που;
αλλού διάβαζα άλλα εγώ
Το Oppo Find 5 Mini θα διαθέτει οθόνη 3,7 ινστών ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz της Mediatek, καθώς επίσης μνήμη RAM 1 GB και ποικιλία χρωμάτων. Η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 199$ και 300$.
There is some speculation that the phone will be powered by a quad-core 1.2GHz MediaTek processor with 1GB of RAM aboard.
με λίγα λόγια περιμεντε την επίσημη ανακοίνωση
@Πάνος
επίσημη εισαγωγή στην ευρωπη έτσι όχι στην Ελλάδα δεν είναι τρελοί να το φέρουν στην εδω και να το χρεώσουν εδώ λαμογια 200 ευρω ποιο ψιλά και να τους χαλάνε το όνομα
επίσημα το φέρανε στην ευρωπη και εγγύηση κανονικά ολα 2 χρόνια μάλιστα αν παθει τπτ το στέλνεις μέσα σε 2 3 βδομαδουλες έχεις καινούργια συσκευή
https://europe.oppostyle.com/
Να μια εταιρία η οποία ξέρει το νόημά της λέξης ‘μίνι’….Επίσης πιστεύω πως στις 3,7 ίντσες 720p θα είναι τέλεια!!!
επιφυλάσσομαι για την εγκυρότητα της είδησης με την έννοια ότι ΔΕΝ υπάρχει σε καμία μάρκα οθόνη 3.7 hd (720p). Ποιος την φτιάχνει αυτή την οθόνη? Οι κατασκευαστές lcd είναι συγκεκριμένοι (samsung, lg κτλ). Καμία τους δεν γνωρίζω να έχει παρουσιάσει 3.7′ με 720p.
Μακάρι να βγεί και ας είναι 800Χ460. Έχω βαρεθεί τα 4,7 και 5′ που διαρκώς ανακοινώνονται. Οσο για τα 4.3′ που είναι και mini, δεν γελάω πια, συνήθισα το αστείο.
Η κάμερά του (να είναι αξιοπρεπής) για μένα είναι το κλειδί της επιτυχίας μιας τέτοιας συσκευής.