Oppo Find 7, Διέρρευσε φωτογραφία του (Update)

Για την ναυαρχίδα της OPPO, OPPO Find 7 μπορούμε να υποθέσουμε πολλά, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά του. Μία ωστόσο φωτογραφία που διέρρευσε πρόσφατα μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε άποψη τουλάχιστον για την μία… όψη του κινητού. Η φωτογραφία δείχνει υποτίθεται το πίσω μέρος του OPPO Find 7. Παρατηρούμε το λογότυπο της εταιρείας να δεσπόζει στο κέντρο της κατασκευής, ενώ μπορούμε να δούμε την κάμερα και το συνοδευτικό LED flash.

Στην περιφέρεια της συσκευής εντοπίζουμε μεταλλικό φινίρισμα, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για κανονικό μέταλλο, η πλαστικό με φινίρισμα που μιμείται το μέταλλο όπως στα κινητά της Samsung για παράδειγμα. Ο σχεδιασμός της συσκευής πάντως, αν όντως πρόκειται για το OPPO Find 7, θυμίζει έντονα τον “OmniBalance” σχεδιασμό της Sony που διακρίνεται στα Sony Xperia Z, Sony Xperia Z1 και Sony Xperia Z Ultra

Update: Τελικώς δεν πρόκειται για το OPPO Find 7, αλλά για το OPPO R829, το οποίο διαθέτει 4.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p, 2GB RAM και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 600 SoC ενώ διαθέτει οπίσθια κάμερα 8.0 Megapixel. Η τιμή του είναι 320 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και σε επιλεγμένες αγορές εκτός. Λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 14:26

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.