To super-slim Oppo R5, το δαγκωμένο μήλο και το καρφί [video]

Σήμερα η Vivo ανακοίνωσε τη νέα πιο λεπτή συσκευή στον κόσμο, ονόματι Vivo X5 Max εκθρονίζοντας το Oppo R5 από την πρώτη θέση έστω και για ελάχιστα χιλιοστά. Η Oppo βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να ανεβάσει ένα νέο promo video της συσκευής τη;, όχι όμως για να απαντήσει στη Vivo αλλά για να απευθυνθεί στην Apple.

Στο παρακάτω video η Oppo κάνει η ίδια τα βασανιστήρια που συνήθως βλέπουμε να κάνουν youtubers στις εκάστοτε συσκευές που πιάνουν στα χέρια τους για να δείξουν πόσο ανθεκτικές είναι ή δεν είναι.

Προφανώς αναφερόμενη στο περίφημο #bendgate του iPhone 6 Plus που λύγιζε στις τσέπες των χρηστών, η Oppo βάζει το R5 να κόψει ένα δαγκωμένο μήλο και ένα καρπούζι, να σπάσει ένα καρύδι, να καρφώσει ένα καρφί και να περάσει από πάνω του η ρόδα ενός αυτοκινήτου, και όλα αυτά χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Το πόσο πιστευτά μπορεί να είναι όσα δείχνει στο παρακάτω video δεν θα το κρίνουμε, αλλά η Oppo θέλει να δείξει ότι τα μόλις 4.85 χιλιοστά πάχος δεν έχουν επηρεάσει την ανθεκτικότητα της συσκευής.

Δείτε επίσης: OPPO R5, επίσημα το πιο λεπτό κινητό με πάχος 4.85 χλστ και 5.2″ οθόνη

Πηγή

Σχόλια

  • Ειμαι περίεργος να δω ποσό εύκολα αυτο λυγίζει. Επίσης συμφωνώ με τον @stelios90. Το αρπάζει απο το πάτωμα και μετά μας δείχνει το χέρι δίχως να μας δείχνει πως το σήκωσε και ειναι το ίδιο. Μια χαρά άλλο κινητό βάλανε.

  • τηλέφωνα και sms στέλνει;;; επίσης μπορεί κάποιος εκτός από το να κόβει φρούτα και να καρφώνει πρόκες μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ;;;
    Πάντως πρώτη φορά βλέπω smart σφυράκι με τέτοια μεγάλη οθόνη!!! :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.