Oppo Reno 2: Έρχονται 28 Αυγούστου με υποστήριξη 5G και τετραπλή κάμερα

https://www.youtube.com/watch?v=LO3nvmTi_xA

Η κινέζικη εταιρεία ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για την επερχόμενη επίσημη παρουσίαση των Oppo Reno 2, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου την Ινδία.

Oppo Reno 2, Oppo Reno 2: Έρχονται 28 Αυγούστου με υποστήριξη 5G και τετραπλή κάμερα

Στα πλαίσια την πρόσκλησης η Oppo δημοσίευσε μία αφίσα η οποία αποκαλύπτει πως κάποιο από τα Oppo Reno 2 θα έχει Shark Fin selfie κάμερα που έκανε γνωστό το Oppo Reno 10x Zoom Edition. Επιπλέον, ο διάδοχος των Oppo Reno θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες σε κάθετη διάταξη και η μία από αυτές θα υποστηρίζει 20x Zoom.

Οι νέες συσκευές της σειράς Oppo Reno εμφανίστηκαν για πολύ λίγο στην επίσημη σελίδα της εταιρείας. Εκτός του ότι η εικόνα δίνει μία πρώτη γεύση για το design, αποκαλύπτει ότι το LED flash θα είναι τοποθετημένο δίπλα στις κάμερες.

Επίσης, είτε στην εικόνα βλέπουμε τέσσερα διαφορετικά smartphones ή είναι τα τέσσερα χρώματα της ίδιας έκδοσης.

Oppo Reno 2, Oppo Reno 2: Έρχονται 28 Αυγούστου με υποστήριξη 5G και τετραπλή κάμερα

Πέρα από τις παραπάνω εικόνες, η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser βίντεο το οποίο αποκαλύπτει μερικά χαρακτηριστικά των καμερών που διαθέτουν τα Reno 2. Συγκεκριμένο στο βίντεο βλέπουμε την υποστήριξη Ultra Steady Video με OIS, και τις λειτουργίες Ultra Clear και Ultra Dark.

Μεταξύ των συσκευών θα υπάρχει μία 5G έκδοση, η οποία πέρασε από την πιστοποίηση 3C. Η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το Oppo Reno 2 5G υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση VOOC 3.0 στα 20W.

Oppo Reno 2, Oppo Reno 2: Έρχονται 28 Αυγούστου με υποστήριξη 5G και τετραπλή κάμεραΠρος το παρόν δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της ή των συσκευών. Ωστόσο, η εταιρεία θα ανακοινώσει τα πάντα για τα Oppo Reno 2 στις 28 Αυγούστου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.