Oppo Reno 5G: Με ταχύτητες λήψης πάνω από 1.300Mbps κατεβάζει 1GB ταινία σε 6 δευτερόλεπτα

Πρόσφατα η Oppo παρουσίασε την 5G έκδοση του Oppo Reno. Η εταιρεία πρόσθεσε μία σειρά από 5G λειτουργίες, όπως για παράδειγμα το 5G cloud gaming, το οποίο χρησιμοποιεί το κινέζικο 5G δίκτυο Unicom. Στην παρουσίαση, το Oppo Reno 5G έπιασε ταχύτητες πάνω από 1300Mbps και κατέβασε μία ταινία 1GB σε μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Ταυτόχρονα, το Oppo Reno 5G επιτυγχάνει σύνδεση εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας χωρίς καμία αναμονή. Για παράδειγμα, καθώς οι χρήστες βλέπουν online HD βίντεο, μπορούν να μετακινηθούν σε οποιοδήποτε σημείο της προβολής χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να φορτώσει το περιεχόμενο, λόγω διακοπών στο δίκτυο ή μειωμένης ταχύτητας.

Επιπλέον, το Oppo Reno 5G έχει υπερβολικά χαμηλή latency, το οποίο σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες σύνδεσης, προσφέρει την απόλυτη online gaming εμπειρία. Το Oppo Reno 5G μπορεί να φορτώσει μεγάλου βελινεκούς mobile παιχνίδια όπως το Wangzhe Rongyao της Tencent, σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς καν να απαιτείται η εγκατάσταση τους στη συσκευή.

Πέραν του Oppo Reno 5G, ο CEO της εταιρείας, Chen Mingyong, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξης προγράμματος OPPO 5G Spark. Μέσω αυτού του προγράμματος η Oppo θα επενδύσει 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ στην έρευνα και την ανάπτυξη πέντε νέων τεχνολογιών, όπως το 5G.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Απριλίου 2019 9:57

Σχόλια

  • τρελανε μας ρε ΟΡΡΟ! Οταν επενδυεις 1.3 δις το αποτελεσμα θα ναι ενδιαφερον.!

  • Ξερουμε ποτε θα ερθει ελλαδα αυτη η ομορφια? και σε τι τιμη θα παιζει περιπου?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.