Oppo: Τελικά θα αποκαλύψει το πρώτο smartphone με under display κάμερα στις 26 Ιουνίου; [βίντεο]

Η Oppo και η Xiaomi είχαν δημοσιεύσει βίντεο από τις συσκευές τους που διαθέτουν under-display κάμερα. Πριν λίγες ημέρες η Oppo κοινοποίησε μία αφίσα η οποία αποκαλύπτει ότι στις 26 Ιουνίου, στην MWC 2019 στη Shanghai, η εταιρεία θα ανακοινώσει περισσότερα για την under-display τεχνολογία της.

Με βάση τα όσα γνωρίζαμε και σύμφωνα με φήμες δεν περιμέναμε ότι η Oppo θα ανακοινώσει σύντομα κάποια συσκευή που θα χρησιμοποιεί αυτή τη νέα εξωτική τεχνολογία μείωσης των bezels. Ωστόσο, η Oppo επιβεβαίωσε μέσω Weibo ότι στην ίδια εκδήλωση θα αποκαλύψει ένα smartphone που θα έχει under-diplay κάμερα.

Η δημοσίευση της Oppo δεν ξεκαθαρίζει ότι η συσκευή θα είναι κάποιο προϊόν παραγωγής, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι θα δούμε κάποιο πρωτότυπο που θα πλησιάζει αρκετά στον τελικό σχεδιασμό του smartphone.

Στη δημοσίευση της η Oppo συμπεριέλαβε και ένα βίντεο, το οποίο αναδημοσίευσε ο χρήστης @xiaomishka στο Twiiter. Στο βίντεο βλέπουμε όλες τις προσπάθειες που έχουν κάνει η εταιρεία μέχρι σήμερα για να απομακρύνει τη selfie κάμερα από την μπροστά όψη της συσκευής.

Από τον περιστροφικό μηχανισμό του Oppo N3 και το slider του Oppo Find X, μέχρι το watedrop notch του Oppo R17 και το shark fin των Oppo Reno. Το βίντεο καταλήγει σε μία συσκευή με under-diplay κάμερα και την ανακοίνωση ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει περισσότερα στις 26 Ιουνίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.