Τα Oppo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

, Τα Oppo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog τα smartphones της Oppo θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην Ελλάδα επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Oppo έχει αποφασίσει να συμπεριλάβει τη χώρα μας ανάμεσα σε αυτές μέσα από τις οποίες θέλει να επεκταθεί στην Ευρώπη και η αρχή αναμένεται να γίνει σύντομα με τα πρώτα μοντέλα να αναμένονται σύντομα.

Update 13/4/2022
Η Oppo επίσημα στην Ελλάδα με το Oppo Reno 7 Lite 5G

Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και προέρχονται από καλά ενημερωμένη πηγή που αναφέρει ότι η Oppo έχει ήδη προσλάβει γνωστά και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς για να ξεκινήσει δυνατά στην ελληνική αγορά με προσιτά smartphones αλλά και ισχυρά flagship μοντέλα.

, Τα Oppo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Χαρακτηριστικά είναι τα φρεσκο-ανακοινωμένα Oppo Reno 5 και Reno Pro με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1000+ 5G, οθόνη 90Hz, τετραπλή κάμερα και γρήγορη φόρτιση 65W αλλά και το πανίσχυρο flagship Find X3 Pro το οποίο ακόμα αναμένεται.

Ένα από τα πιο οικονομικά μοντέλα της εταιρείας είναι το Oppo A33 και ενδιαφερον έχει το Oppo Reno 4 Pro 5G ενώ σε επίπεδο τεχνολογικής υπεροχής η Oppo ξεχωρίζει με τη ταχύτατη φόρτιση 125W που έχει στα σκαριά.

, Τα Oppo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Τα Oppo smartphones ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ξεχωριστό σχεδιασμό που δεν αφήνει κανένα από τα τηλέφωνα της εταιρείας να περάσει απαρατήρητο. To UI Color OS που χρησιμοποιεί στα τηλέφωνα της βασίζεται στο Android και διακρίνεται για την σημαντική υπεροχή σε ταχύτητα, ασφάλεια, παραγωγικότητα και δυνατότητες.

Πρώτα από το Techblog μάθατε ότι έρχεται επίσημα στην Ελλάδα η Xiaomi και αργότερα η Realme και σήμερα μαθαίνετε και πάλι πρώτοι εδώ από το Techblog για την έλευση της Oppo στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightfalls 😈

Πολύ ωραία εξέλιξη και πολύ εντυπωσιακή η ταχυφορτιστη των 125 W εφόσον επιβεβαιωθεί σε κάποιο νέο μοντέλο. Η oppo και η Vivo είναι πολλά υποσχόμενες εταιρείες και ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε και την δεύτερη επίσημα σε ελληνικό έδαφος.

smp

Η Vivo βγαζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κινητα.
Απο αποψη hardware: Εχω το ΝΕΧ 3 και ειναι υπερτουμπανο.Εκει που χωλενει ειναι το λογισμικο τους.

Yannis

Παρακολουθώ την εταιρία και τα τηλέφωνα της τους τελευταίους 10 μήνες, καθώς μετά από ταξίδι φίλου στην Κίνα μου είχε μιλήσει για το πόσο ανεπτυγμένη είναι εκεί. Πριν δύο μήνες αγόρασα ένα Realme XT (θυγατρική της Oppo) για να δω πως είναι το Color OS και εντυπωσιάστηκα.
Αμέσως μετά προχώρησα στην αγορά ενός Oppo Reno που το θεωρώ από τα πιο όμορφα και ποιοτικά κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου. Επόμενη αγορά μου θα είναι το Oppo Reno 10x Zoom το οποίο έχει εκπληκτική κάμερα απ’ότι έχω διαβάσει. Είναι πολύ θετική η εξέλιξη ότι θα έρθουν τα κινητά της στην Ελλάδα.

Ioannis

Μακάρι να φέρουν και το Oppo smartwatch που τα σπάει

dem

ερωτηση οταν λεμε επισιμα? η ιδια εταιρεια θα ανοιξει εδω καταστημα + service (σαν την samsung ένα πράγμα) η θα ειναι κατάσταση τύπου xiaomi?

Dem

πραγματικά κρίμα γιατι τα αποτελέσματα δεν ειναι και οτι καλύτερο από θέμα τημης και απο θεμα support συσκευών που δεν δικα τους (πχ αγορασμενα απο γερμανια ιταλια η οπου αλλου τρωνε πορτα ενω θα έπρεπε κανονικά να δέχονται αν ήταν αντιπροσωπεία)

Ovelix

Για τον καταναλωτή όσο περισσότερες επιλογές έχει τόσο το καλύτερο γιατί υπάρχει ο ανταγωνισμός και βρίσκει πολλά προϊόντα σε διάφορες τιμές και επιλέγει ανάλογα, άρα καλός μαw ήρθε και η Oppo, αρκεί όμως όλες αυτές οι επιλογές να μην έρχονται από τους ίδιους εισαγωγείς που παρέχουν και όλες τις άλλες επιλογές γιατί στο τέλος καταντάει λίγο από τα ίδια το όλο θέμα και δεν αλλάζει κάτι και στο τέλος μας μένει η αίσθηση πως ορίζουν τις τιμές όπως θέλουν με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι υψηλές και στο τέλος αν και υπάρχει ποικιλία ο καταναλωτής πάλι χάνει.

JohnWave

Πολύ ευχάριστη είδηση. Περιμένω να δω την ποιότητα της κάμερας στη ναυαρχίδα της όπως επίσης και τη μαζική κυκλοφορία του rollable της.

John Kiriakou

Χρόνια Πολλά 🍷.
Χαιρόμαστε που και η κορυφαία Oppo, στο 5 pro, χρησιμοποιεί SONY sensor και μάλιστα τον IMX 766.
Καλύτερη Χρονιά 🎅.

dagstagr

Καλημέρα…..η oppo τελικά ήρθε η ακόμα έρχεται στην Ελλάδα;
Έχω πάρει το oppo find x3 pro και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το 5G γιατί δεν πιστοποιημένη συσκευή από COSMOTE…..ξέρεις κανεις κάποιο τρόπο;
Ευχαριστω!!

dagstagr

Ευχαριστω Κωστα!!

andr

πρέπει να περιμένεις να το πιστοποιήσει , και αμφιβάλω εάν θα το κάνει ποτέ διότι δεν αντιπροσωπεύεται στην χώρα μας . Για τον ίδιο λόγο δεν ασχολούνται και με τα google pixel .

dagstagr

καταλαβα…ποτε ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.