Smartphones

Oukitel C13 Pro: Ένας ακόμη κλώνος του iPhone X έρχεται τον Μάρτιο

Η Oukitel επεκτείνει διαρκώς τη συλλογή των smartphones της, κι αυτή τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη σειρά “C”. Το νέο μοντέλο της εταιρείας ακούει στο όνομα Oukitel C13 Pro και είναι πολλά υποσχόμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Oukitel C13 Pro θα έχει ήδη εγκατεστημένο το Android 9 Pie, οπότε οι κάτοχοι του δεν θα χρειάζεται να περιμένουν μήνες ολόκληρους μέχρι να λάβουν την νέα έκδοση του λειτουργικού μέσω OTA.

Το Oukitel C13 Pro θα είναι ένας ακόμη κλώνος του iPhone X, για θα διαθέτει μία αρκετά ευρεία οθόνη στις 6,18 ίντσες, προστατευμένη από ένα αρκετά σκληρό γυαλί Asahi με 2,5D καμπύλη. Το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι καλυμμένο με γυαλί, και θα διαθέτει διπλή κάμερα και έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσον αφορά τον επεξεργαστή του Oukitel C13 Pro, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό μέχρι τώρα. Ωστόσο, ξέρουμε ότι το smartphone της Oukitel θα έχει 3000 mAh μπαταρία.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του Oukitel C13 Pro πιθανότατα θα ανακοινωθούν από την εταιρεία μέσα στις επόμενες ημέρες. Η διάθεση του νεότερου smartphone της Oukitel στην αγορά θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στις αρχές Μαρτίου, με την τιμή του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ωστόσο, έχοντας την ετικέτα ενός entry-level smartphone, το Oukitel C13 Pro θα είναι σίγουρα ένα αρκετά οικονομικό και ποιοτικό τηλέφωνο.

Πηγή

Σχόλια

  • Επειδή έχω το Oukitel C12 pro, δηλαδή ακριβώς το προηγούμενο μοντέλο, μπορώ να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά: Μεγάλη οθόνη. Παρόλο που είναι χαμηλής ανάλυσης, εντούτοις δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό, ούτε προβληματίζει. Δυνατότητα Dual sim + επέκταση μνήμης micro sd ταυτόχρονα. Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Αποσπώμενη μπαταρία, που σημαίνει πανεύκολη αλλαγή σε περίπτωση που χρειαστεί. Απροβλημάτιστη γενικά λειτουργία. Οικονομική τιμή αγοράς. Στα αρνητικά τώρα: Στην οικονομική τιμή αγοράς έρχεται το τελωνείο και η τιμή ανεβαίνει σημαντικά. Σε σημείο που κάποια από τις έτοιμες οικονομικές προτάσεις της Xiaomi από skroutz να μοιάζει ίσως καλύτερη επιλογή. Η κάμερα απλά με μία λέξη "μετριότατη". Δεν θα περίμενε κανείς βέβαια και κάτι διαφορετικό σε αυτή την τιμή. Μεγαλύτερο ωστόσο μειωνέκτημα του κινητού που πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσουν στο C13 pro είναι η εξαιρετικά χαμηλή μέγιστη τιμή της φωτεινότητας της οθόνης. Σε σχέση με το Xiaomi Redmi Note 5, η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης του Oukitel C12 pro φτάνει γύρω στο 50% μόλις. Που σημαίνει ότι σε εσωτερικούς χώρους είναι απλά ο.κ, σε εξωτερικούς χώρους όμως με έντονη ηλιοφάνεια υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναγνωσιμότητα της οθόνης. Περιττό βέβαια να πω πως δεν πρόκειται να υπάρξει αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση android 9. Γενικά πάντως η Oukitel αν και μικρή εταιρεία, κατασκευάζει αξιόπιστα και οικονομικά κινητά. Απλά από τότε που εμφανίστηκε η Xiaomi στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, ο ανταγωνισμός έχει γίνει πιο σκληρός.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.