Panasonic ELUGA L 4G: Με οθόνη 5″ HD και τιμή 180 ευρώ [Ινδία]

Η πολυπληθής και ανερχόμενη αγορά της Ινδίας αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος για τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων με πρόσφατο παράδειγμα το επίσημο λανσάρισμα του Xiaomi Mi 4i στο Νέο Δελχί. Εκεί παρουσιάσε η Panasonic και το νέο ELUGA L 4G.

Πρόκειται για ένα 5ιντσο Android smartphone με αναλυση οθόνης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 (MSM8916) 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

Το Panasonic ELUGA L 4G έχει κατασκευή με Gorilla Glass μπροστά και πίσω, ενσωματώνει μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και πάχος 6.1 χλστ. Η τιμή του εκεί είναι 12.900 rupees (περίπου 180 ευρώ).

Σχόλια

  • Για σας. Νομίζω ότι με αυτό το τηλέφωνο ή πανασονικ θα ξεπεράσει μέχρι κάτι iPhone ακόμη και τα καταπληκτικά Windows phones . Αυτή θα είναι η ανάσα στην πτώση αγορά Android... Άσε που κονταροχτυπιεταιβκ με το γυάλινο μπρος πίσω iphone

  • Άντε ρε Japonia φέρτε και στην Ελλάδα τηλέφωνα γιατί μόνο η Sony μας έμεινε :P

  • @Ηρακλητος

    Φιλε, ανεξαρτητως λειτουργικου, τη συγκεκριμενη συσκευη τη θεωρω κινηταρα σε πολυ καλη τιμη που ανετα θα αγοραζα. Μηπως ομως εισαι υπεραισιοδοξος; Θα ξεπερασει η Panasonic την Apple και τη Microsoft με αυτη τη συσκευη; Θα παρει ανασα ολη η αγορα του Android με αυτη τη συσκευη; Μονο οτι θα αλλαξει κι ολη την ιστορια των κινητων δε μας εγραψες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.