Παραγγείλαμε το OnePlus 7 Pro: Σύντομα unboxing και hands-on review

OnePlus 7 Pro Ελλάδα, Παραγγείλαμε το OnePlus 7 Pro: Σύντομα unboxing και hands-on review

Θέλουμε να πιάνουμε πρώτοι στα χέρια μας όσα περισσότερα νέα smartphones γίνεται και αυτή η τεράστια όρεξη για τεχνολογία που έχουμε μας οδήγησε να τσιμπήσουμε το OnePlus 7 Pro και να το φέρουμε Ελλάδα για unboxing και hands-on από το Techblog.

Εχθές το απόγευμα OnePlus 7 Pro και OnePlus 7 παρουσιάστηκαν επίσημα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο ταυτόχρονα και σήμερα στις 12:00 ώρα Ελλάδας ξεκίνησαν οι πωλήσεις και για την χώρα μας με τιμή 699 ευρώ για την έκδοση 6GB/ 128GB, 749 ευρώ για την έκδοση 8GB/ 256GB και 819 ευρώ για την έκδοση 12GB/ 256GB.

OnePlus 7 Pro: Έχει την 2η καλύτερη κάμερα 1 πόντο πίσω από τα P30 Pro και Galaxy S10 5G

Εμείς παραγγείλαμε το 8GB/ 256GB που βγαίνει σε αυτό το ιδιαίτερο μπλε χρώμα “Nebula Blue” και ανυπομονούμε να έρθει στα χέρια μας. Η παραγγελία έγινε μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus και η πληρωμή έγινε μέσω PayPal. Υπάρχει και η επιλογή για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για Priority shipping με κόστος 4.99 ευρλω (πέρισυ ήταν 6.99 ευρώ) εμείς όμως επιλέξαμε την Standard που είναι δωρεάν.

Εσείς σκοπέυετε να τσιμπήσετε το OnePlus 7 Pro;

OnePlus 7 Pro Ελλάδα, Παραγγείλαμε το OnePlus 7 Pro: Σύντομα unboxing και hands-on review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

ετοιμος ειμαι να πατησω το κουμπι σαν τον κιμ με τα 12gb αλλα κατι μου λεει πως πρεπει να περιμενω και note 9 με mate 30

kostas

στο βελγικο store βγαινει και σε 12
Nebula Blue

12 GB RAM + 256 GB Storage

829,00 €

Υ.Γ και στο ελληνικο store υπαρχει το μπλε στα 12

Μακ

Γιατί kolonis λες και βγαίνουν από την τσέπη σου τα χρήματα….

Tasos Spanos

Έχουν ξεφύγει οι τιμές σε όλα τα κινητά και tablets και υπολογιστές
750€ για κινητό θεωρούνται υπέρ αρκετά

Έχω το iPhone X και με θεωρώ θύμα που έδωσα 700-800€ για τηλέφωνο αλλά τι να κάνω που δεν μπορούσα κι αλλιώς;

Κάπου θα σκάσει αυτή η φούσκα πάντως

Μην ξεχνάμε ότι η oneplus είχε ξεκινήσει με την πρώτη της συσκευή κάτω από 300€ ως flagship killer

kostas

για τα κινητα θα συμφωνησω μαζι σου, για υπολογιστες ειναι η καλυτερη περιοδος να φτιαξεις ενα τουμπανο pc με λιγα λεφτα, οι τιμες ειναι οι χαμηλοτερες πλεον.
παμε στα δικα σου πλεον λες οτι δεν μπορουσες να κανεις και αλλιως και εδωσες 800 ευρω για ενα κινητο,ε σε αυτο το σημειο χτυπανε οι εταιριες,βρισκουνε θυματα και ανεβαζουν τιμες. Αν ομως δεν εδινες 800 ευρω εσυ και χιλιαδες αλλοι αγοραστες θα εβλεπες τι καλα οι τιμες θα επεφταν.
Μπορει να ξεκινησε απο τα 300 ευρω πριν κατι χρονια αλλα το κοστος ζωης ανεβαινει,μην συγκρινεις τους μισθους ελλαδας με του υπολοιπου κοσμου.Ναι μπορει στην ελλαδα να θελεις ενα μηνιατικο για να παρεις μια ναυαρχιδα αλλα στην υπολοιποι ευρωπη ειναι 2 βδομαδες δουλειας.Στα 800 ευρω που πουλαει το pro με 12gb ram δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο,παιρνεις κινητο για μια 5ετια,διαφορετικα εχει και το oneplus 7 στα 500.
Αnyway για να μην μακρυγορω,θελω να καταληξω πως τις τιμες τις διαμορφωνει ο καταναλωτης. σου ευχομαι να εχεις μια ωραια μερα

dimitris

υποστηριζεις οτι ξεφυγαν οι τιμες αλλα λες οτι πηρες στα 700-800 κινητο,γιατι δεν μπορουσες και αλλιως??δεν ξερω μου ακουγεται περιεργο ολο αυτο,παντως να ξερεις υπαρχουν καλες επιλογες σε λιγοτερα χρηματα που μπορουν να κανουν περιπου ιδια πραγματα με το iphone x που πηρες,ειτε σε αντροιντ ειτε σε iphone

Pap

Εγώ θα περιμένω Κώστα να το βάλεις στη κλήρωση! 😋

PAP

Μόνο στο techblog τετοιεσ κληρωσεις.! Μας εχεις καλομαθει.! ΄)

NikosAr

Χαχαχα …

ΚώσταςD.

Καλορίζικο! Ανυπομονώ για το βιντεάκι! Και δώσε μας και το δείκτη sar, γιατί ως συνήθως τα τελευταία χρόνια η one “ψήνει”😋.

kostas

ξεπουλησαν σε 2:30 ωρες.σε καμια ευρωπαικη χωρα δεν υπαρχει πλεον

karelis

Δεν προλαβα 🙁 🙁 🙁

Aris

Ισχύει υποθέτω ότι και με τα προηγούμενα OnePlus:
Δεν έχει HDMI out mirroring (USB-C)
Δεν έχει Wireless charging
Δεν έχει Desktop mode όπως τα Huwaei/Samsung

Σωστά;

Γιώργος Κόκκωνας

Ναι ρε Κωστή!!!! Ναι ρε Μάγκα μου !!!!! Έτσι oneplus και τα μυαλά στα κάγκελα !!! Το παρήγγειλα από Αμερική στα 749$ το 12αρι το μπλε το τούμπανο , που σημαίνει τώρα σε Ευρώ περίπου 669€ … Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά από τις ευρωπαϊκές τιμές .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.