Πατέντα αποκαλύπτει τον πιθανό σχεδιασμό του Galaxy Fold 2

Galaxy Fold 2, Πατέντα αποκαλύπτει τον πιθανό σχεδιασμό του Galaxy Fold 2

Το πρώτο Galaxy Fold θα επανακυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο αφού άνοιξαν τις προηγούμενες ημέρες οι προ-παραγγελίες στην Κίνα. Ωστόσο, έχουν ήδη ξεκινήσει να υπάρχουν φήμες στο διαδίκτυο για το επόμενο smartphone στην fold κατηγορία της Samsung.

Το LetsGo Digital εντόπισε μία σειρά από φωτογραφίες μιας αναδιπλούμενης συσκευής η οποία διαθέτει μικρότερο notch σε σχέση με αυτό που ενσωματώθηκε στο πρώτο αναδιπλούμενο smartphone. Συνολικά ο σχεδιασμός του τηλεφώνου μοιάζει με την πρώτη απόπειρα του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού να φέρει μία τέτοια συσκευή στην αγορά. Το Galaxy Fold 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται αναδιπλώνει προς τα μέσα, έχει δύο οθόνες και ίσως κυκλοφορήσει το 2020.

Το τηλέφωνο μάλλον θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο display στις 8 ίντσες και θα ενσωματώνει τον Snapdragon 865 ο οποίος θα αποκαλυφθεί προς το τέλος του έτους. Το SoC θα συνδυάζεται με 12GB μνήμη RAM και 512GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Οι πληροφορίες για την κάμερα παραμένουν άγνωστες στις φωτογραφίες όμως βλέπουμε τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος και διπλή στο μπροστά.

Χθές, μία πηγή εντόπισε έναν αριθμό μοντέλου ο οποίος είναι παραπλήσιος με αυτόν του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone. Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός μοντέλου SM-F700F πιθανόν δείχνει μία πιο φθηνή έκδοση του Galaxy Fold.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.