Τρία μοντέλα Galaxy S11 και μία νέα foldable συσκευή…

Samsung, Τρία μοντέλα Galaxy S11 και μία νέα foldable συσκευή…

Την Δευτέρα ο Ice Universe έκανε μία δημοσίευση στο Twitter υποστηρίζοντας ότι όσοι θέλουν μία επαναστατική κάμερα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την κυκλοφορία της Galaxy S11 σειράς. Σήμερα, σύμφωνα με σημαντικές πληροφορίες που απέσπασε μία πηγή, το Galaxy S11 με κωδική ονομασία Picasso θα έχει τρία μοντέλα με αριθμό SM-G981, SM-G986 και SM-G988.

Και τα τρία τηλέφωνα σύμφωνα με την πηγή θα υποστηρίζουν το 5G. Δεν γνωρίζουμε αν το 5G θα είναι ενσωματωμένο όμως στο SoC ή αν θα χρησιμοποιηθεί κάποιο εξωτερικό modem. Πιθανόν η Samsung να κυκλοφορήσει και άλλες εκδόσεις των S11 οι οποίες δεν θα υποστηρίζουν μέχρι το 4G LTE.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα φέρει στην αγορά τουλάχιστον έξι διαδόχους της S10 σειράς υπό την προϋπόθεση ότι η αγορά θα γνωρίσει τα S11e, S11 και S11+. Το Galaxy S11 ίσως είναι το πρώτο τηλέφωνο του 2020 το οποίο θα ενσωματώνει τον Snapdragon 865 που θα αποκαλυφθεί τέλος του έτος και ίσως έχει επεκτεινώμενη εύκαμπτη οθόνη.

Επιπλέον, το MySmartPrice εντόπισε ένα νέο model number, SM-F700F το οποίο μοιάζει με τον αριθμό μοντέλου του Galaxy Fold (SM-F900F). Άρα μήπως η Samsung σκοπεύει να φέρει στην αγορά μία φθηνότερη έκδοση του πρώτου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της; Αυτή είναι μία ερώτηση στην οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy Fold έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα ενώ πριν δύο μέρες άνοιξαν και οι προ-παραγγελίες στην Κινεζική αγορά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.