Smartphones

Πατέντα της LG για dual foldable smartphone με οθόνη που διπλώνει σε τρία σημεία

Το 2019 είναι η χρονιά όπου η αγορά των smartphone γνώρισε για πρώτη φορά foldable display και επόμενος foldable smartphone. Εκτός από την Huawei και την Samsung με τα Mate X και Galaxy Fold αντίστοιχα, φαίνεται πως και άλλες μεγάλες εταιρείες θέλουν να μπούνε στο παιχνίδι των αναδιπλούμενων συσκευών. Μία από αυτές είναι και η LG καθώς κατέθεσε πατέντα με διπλή foldable οθόνη η οποία διπλώνει σε τρία σημεία.

Το έγγραφο παρουσιάζει την foldable συσκευή της LG ως “Z-Fold Type Foldable Smartphone” και δημοσιεύθηκε στο WIPO database και οι φωτογραφίες μας δίνουν μία καλή πρώτη εικόνα για το τι έχει στο μυαλό της η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία. Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε μία συσκευή με δύο οθόνες εκ των οποίων η οποία διπλώνει εσωτερικά ενώ η άλλη φιλοξενείται με την βοήθεια ενός hinge.

Τα δύο εξωτερικά μέρη μάλλον διπλώνουν προς τα μέσα με αποτέλεσμα η οθόνη που ενσωματώνεται στον μεντεσέ να βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος όταν η συσκευή είναι πλήρως διπλωμένη.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες προδίδουν την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος καθώς και το power button μαζί με τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου σε μία από τις πλευρές της συσκευής. Στις φωτογραφίες όμως δεν φαίνεται κάποιου είδους front facing cut out για την selfie κάμερα ή κάποιο πιθανό μέρος για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων πράγμα που σημαίνει ότι ίσως βρίσκονται και τα δύο ενσωματωμένα κάτω από την οθόνη.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.