Έρχεται το πρώτο smartphone από την Pepsi

Όταν μιλάμε για την Pepsi, σίγουρα το πρώτο που σκεφτόμαστε δεν είναι ένα smartphone, αν και έχουμε δει πολλούς να ασχολούνται με τον τομέα των smartphones. Η Pepsi φαίνεται πως θα είναι το επόμενο μεγάλο όνομα που θέλει να λανσάρει το δικό της Pepsi Phone.

Στο κινέζικο Weibo εμφανίστηκε ένας λογαριασμός με τη ονομασία “Pepsi phone”, φαίνεται ότι είναι επίσημος και ανήκει στην κατηγορία “IT / electronics / mobile phone manufacturers”. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες και μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις.

Εάν η PepsiCo China εργάζεται πράγματι στο πρώτο της smartphone, υποθέτουμε ότι θα συνεργαστεί με κάποιον άλλον κατασκευαστή, ίσως Κινέζο. Η ίδια δεν έχει εγκαταστάσεις για να προχωρήσει μόνη της στην κατασκευή smartphone, ούτε έχει κάνει κάποια σχετική εξαγορά τελευταία. Το πιο πιθανό είναι να το αναθέσει σε άλλον και να λανσάρει ένα rebrabranded κινητό.

Tο ερώτημα βέβαια είναι πως θα καταφέρει να προσελκύσει τους καταναλωτές να αγοράσουν ένα Pepsi phone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Οκτωβρίου 2015 13:52

Σχόλια

  • Τι άκυρο είναι και αυτό τώρα;Που κολλάει η Pepsi με τα smart και τι εφαρμογές θα έχει μέσα πάντως εδώ Ελλάδα με την καμία να έρθει...Αν καταφέρει και χωθεί σε America (όπου είναι και η καταγωγή της)Ευρώπη και Ασία παίζει να πάει και καλά με έξυπνο marketing και μια καλή συσκευή...Το περίεργο θα είναι στο μέσα πάντως Pepsi music player album εφαρμογές...είμαι περίεργος να το δω...αντε σειρά τώρα η coca!!!

  • @Man Δεν είναι φήμες φίλε μου ήδη ο Λυμπεροπουλος ξεκίνησε γυρίσματα..."λουξ-αρω smart"

  • ονομασίες μοντέλων έχει πάντως έτοιμες!!! Pepsi Max (6" οθόνη), Pepsi Light (Το ελαφρύ της σειράς), Pepsi Effect (Με καλά χαρακτηριστικά), κτλ κτλ!!!!

    Τώρα αν το Smartphone έχει παραπάνω ζάχαρη δε ξέρω!!! :p

  • Καλά όποιος πάρει Pepsi είναι πρόβατο, όταν υπάρχει Coca Cola με καλύτερα χαρακτηριστικά στη μισή τιμή.

  • Καλά που το Android ονομάστηκε Marshmellow
    γιατί αν το έλεγαν Mentos, ξέρετε...

    ρίξτε μια ματιά στο youtube τί συμβαίνει
    όταν ανακατεύεις Cola με Mentos!
    Καμπούμ!...

  • Γιατι ολοι αυτοι Κινεζοι που ξεφυτρωσαν-ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια, τους ξερατε και απο εχθες.

  • εδω καταφερνουν και κανουν τον κοσμο να την πινει..θα τον βρουν τον τροπο δεν τους φοβαμαι..

  • Μόνο μη γίνει το ίδιο με το φιάσκο με το «Come alive with the Pepsi generation» που είχε γίνει πριν χρόνια, πάλι στη Κίνα lol

  • Η Pepsi ήθελε πάντα να ξεπεράσει την Coca Cola που ήταν απο τα μεγαλύτερα αμερικανικα brands και αφού το κατάφερε η Apple θα ηθελε να το κάνει και αυτή μεσω των κινητών.Ποιό πολύ με εκκεντρικότητα του κινέζου εκπροσώπου της Pepsi μοιάζει παρά για μελοντική παγκόσμια πολιτική τους

  • ευχάριστη είδηση, χρειαζόταν κάτι τέτοιο, σίγουρα υπάρχει χώρος στην παγκόσμια αγορά για μια σειρά κινητών από εταιρεία που ο κόσμος ήδη αγαπά. με το καλό να μας έρθει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.