Phil Schiller: Η δημιουργία του iPhone X θεωρήθηκε αδύνατη

Phil Schiller iPhone X, Phil Schiller: Η δημιουργία του iPhone X θεωρήθηκε αδύνατη

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, στην οποίες ανέφερε ότι η αναγνώριση προσώπου στο Android είναι χάλια, ο επικεφαλής marketing της Apple, Phil Schiller, επανέρχεται με νέα συνέντευξη όπου μιλά ξανά για το iPhone X.

Φέτος, μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έκανε η Apple με το iPhone X, είναι να προχωρήσει στην αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού στην κάτω πλευρά της οθόνης, χαρακτηριστικό που ήταν το σήμα κατατεθέν της. Εκεί προστέθηκε αργότερα ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που πλέον έδωσε τη θέση του στην αναγνώριση προσώπου Face ID.

Η ίδια έχει διαψεύσει τις φήμες ότι απέτυχε να ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη, λέγοντας ότι δεν προσπάθησε καν, αλλά το iPhone X φαίνεται πως ούτως η άλλως τους δυσκόλεψε αρκετά.

Ο Phil Schiller δηλώνει πως κάποια στιγμή, κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του iPhone X, η Apple θεώρησε ότι είναι μια “αδύνατη” συσκευή. Μιλώντας στο T3, ο επικεφαλής marketing της Apple είπε χαρακτηριστικά: “Τότε, στην αρχή, φαινόταν σχεδόν αδύνατο. Όχι σχεδόν. Φαινόταν αδύνατο. Κάναμε αυτό που φαινόταν αδύνατο, δυνατό….και είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα”.

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας ότι το να δημιουργήσει μια top-to-bottom οθόνη για το iPhone, χωρίς home button, ήταν ένα στοίχημα στο οποίο έπρεπε να αφοσιωθεί η Apple. “Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή, όταν θα πρέπει να λειτουργήσεις … αφήνοντας πίσω το παρελθόν και να αφοσιωθείς [σε κάτι νέο].

Δείτε επίσης: Apple VP: Η εγκοπή του iPhone X είναι το πιο εξελιγμένο κομμάτι τεχνολογίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rizo

Εδω το κατάφερε η Leagoo ρε μεγάλε!!!
Χαλαρώστε λίγο με την καινοτομία σας!
Δεν θα πουλήσει για πολύ ακόμα το Χ ότι και μπαρούφα και να λέτε! Φούσκα είναι. Μέχρι τον Μάρτιο ότι κάνει γιατί μετά βγαίνουν οι νέες παρτίδες Android. Εντάξει, επικεφαλής Marketing είσαι Phil και πρέπει να το κάνεις να πουλήσει, σε καταλαβαίνω. (πέφτουν οι παραγγελίες σιγά σιγά και ιδρώνουν)
Ακούς εκεί αδύνατη σε ποιό πράγμα? στο all-screen? έχουν κι άλλοι. Και το ΜΙΧ βγήκε εδω και 1 χρόνο. Χωρίς αυτάκια μάλιστα, αλλά με ένα μικρό bezel μόνο.
Το face το έχει έτοιμο σχεδόν και η Huawei και θα είναι και καλύτερο – γιατί λέγατε οτι θέλουν 2-3 χρόνια οι άλλοι να βγάλουν.

ΝΙΚΟΣ

Καλά τα λέει ο Phil. Για την Apple ήταν υπέρβαση. Για όλους τους υπόλοιπους , μια βόλτα στο πάρκο με λιακάδα ::))

παπαροκας tiamat

οντως.. μεχρι και η leagoo το εβγαλε… τοσο δύσκολο και προχω ειναι το x…..

Γεωργιάδης Ιωάννης

Το ένα αδύνατο, το άλλο αδύνατο μου μοιάζει με προώθηση σαβούρας με τιμή 1400€!!!!! Face id είχε και το ecoo e4 aurora μαζί με fingerprint 4G 3ram πριν κάτι χρόνια!!
Τόσο μα τόσο χάλι αυτό το iphone X?
Θα το αγοράσω όταν πέσει στα 164€ που είχα αγοράσει το ecoo e4…..

Chris _BMW

Χαχαχα πλάκα έχετε …!!!
Σχολιάζετε κ σε σάιτ τεχνολογίας πανάθεμά σας….
Η leagoo λοιπόν παιδιά ουτε καν το ακριβές καλούπι δεν κατάφερε να αντιγράψει (εφόσον στο κάτω μέρος έχει ελάχιστο μπεζελ )

Το σχήμα της Porsche gt3 rs κ ο φαναρτζης της γειτονιάς πανω κάτω το αντιγράφει…
Απο εκει κ πέρα τα περίπου 6:30 λεπτά στο Nürburgring ειναι μια άλλη ιστορία ..

Παπαροκα τέτοιο σχόλιο τουλάχιστον απο εσένα δεν το περίμενα .. αλλα.. ξερω ξερω πλάκα έκανες …

Γεωργιάδης Ιωάννης

Αυτός θα μας τρελάνει με την καινοτομία…
1. 3 ram οι άλλοι 12
2. 64 rom οι άλλοι κοντεύουν στάνταρ 256
3. 1sim οι άλλοι βγάζουν μέχρι και 4 sim
4. 4G οι άλλοι 5+G
5. 3000mah battery οι άλλοι φτάσανε τις 11000mah
6. Face id οι άλλοι το είχαν καταργήσει γιατί δεν ήταν ασφαλές
ΉΜΑΡΤΟΝ 1400€ για όλες αυτές τις καινοτομίες????

Παπαροκας tiamat

τι πλακα ρε κρις?
φασον ειναι το iphone. δηλαδη τι ακριβώς μας λεει ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Apple?
ποιο ακριβώς του φαίνεται αδυνατο?
η κάμερα? η οθονη? οτι ειναι το 1000στο κινητό bezelless που παρουσιάζεται το 2017!??

Γεωργιάδης Ιωάννης

Κάτι σαν το πρώτο ταξίδι στο διάστημα ή την κατασκευή του Σινικού Τείχους ή το πρώτο mail ή το πρώτο sms ή τον πρώτο και δεύτερο κινέζικο υπερυπολογιστή με 80%περισσότερη ισχύ από τον τρίτο ελβετικό ή το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο της Κίνας που προσπαθεί να επικοινωνήσει με εξωγήινη ζωή…… μωρέ μπράβο στη Apple σε λίγο θα είναι καινοτομία το ολόκληρο μήλο στην πλάτη του κινητού της….

Rizo

@Chris _BMW φίλε μου εσύ μάλλον έχεις πλάκα. Η Leagoo που είδαμε το δίνει με amoled επίσης και Ναι με ενα μικρο bezel κάτω και τιμή 300€ όμως.
Φυσικά δεν θα τα συγκρίνω μιας και δεν έχω δει review Αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ( 6gb ram, 128gb rom) είναι πολύ δυνατά.
Μην λένε αδύνατο γιατι όπως πιστεύω και λέει και ο Γεωργιάδης πιο πάνω, προώθηση κάνουν! “Πάρτε το αδύνατο” το επίτευγμα… φωνάζουν.
Σιγά το αδύνατο. Όπως λέει και ο παπαροκας… ποιο είναι το αδύνατο;;
Θα σου πω εγώ ποιο πιστεύουν ότι είναι το αδύνατο. Να το βγάλουν σε τόσο μικρό time line. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Η συσκευή αυτή καθ’ αυτή είναι οκ για την εποχή της. Αν έβγαινε πέρυσι θα συμφωνούσα πιστεύω..

Chris _BMW

@Παπαροκα

Απο τη στιγμη που το έβγαλαν αδύνατο δεν μπορει να θεωρείται .

Τωρα το «πλάκα» πηγαίνει οταν διαβάζω σχόλιο πτι μεχρι κ η τάδε κινεζική το έκανε ..
Τι ακριβώς έκανε ;;; Στο περίπου αντέγραψε το σασί .. ΤΟ ΣΑΣΙ !!! Και αυτό στο περίπου ..
Οι άλλοι σε αυτές τις διαστάσεις κ πάχος σου έχουν απο τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη ) κάμερα της αγοράς , στέρεο ηχεία(κ μάλιστα τα πιο δυνατά της αγοράς ) , αδιάβροχο , αισθητήρες πίεσης στην οθόνη , μπροστά trueDepth Camera και μια απο τις καλύτερες οθόνες τις αγοράς απο άκρη σε άκρη ..
Δεν λέω οτι έχει καινοτομήσει κάπου (εκτός της μπροστά κάμερας ) ΟΜΩΣ ο συνδιασμος όλων των παραπάνω έχεις την εντύπωση οτι ειναι εύκολος ;; Δηλαδή οκ δεν δικαιολογεί πουθενά για πουθενά τα 1200€ αρχική αλλα μην τα ισοπεδώνετε ολα με σχόλια του τύπου και η le.. δεν ξερω κ γω πως λέγετε το έκανε ..
Τι έκανε ;; Τρίχες κατσαρές έκανε ….

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat:
Φασόν επειδή συναρμολογείται από την Foxconn;
Επίσης εκτός από το πειραματικό essential δεν έχω δει τα άλλα 998 bezeless με edge-to-edge οθόνη (πάνω-κάτω και στα πλάγια)…

ΥΓ. Κάποιος αναπολεί τα υπερ-ατου!

ΥΓ2. Συμπαθητική κόπια το Leagoo…τώρα επειδή τους ξέφυγε και λίγο bezel κάτω δεν χάλασε ο κόσμος! Τώρα που σκέφτομαι και στο δικό μου αν του καλύψω λίγο την οθόνη στο πάνω μέρος ίδιο θα φαίνεται! Ποιός θα προσέξει λίγο παραπάνω bezel;;;

Gvirginia

@Γεωργιάδης Ιωάννης 1) Δε βάζει παραπάνω RAM, κράζετε. Βάζει παραπάνω RAM, κράζετε. Και η Sony έχει “κολλήσει” στα 4GB, αλλά οι συσκευές της δεν έχουν πρόβλημα διαχείρισης μνήμης. 2) Ποιος κοντεύει στάνταρ τα 256 GB.και δε το πήραμε χαμπάρι? Σε περίπτωση που δε το ήξερες, το X πωλείται ως έκδοση 64 GB > ΚΑΙ < 256 GB. 3) Ναι, μερικοί θέλουν 2η υποδοχή SIM. 4) Ποιο κινητό έχει 5G και δε το πήραμε χαμπάρι, πάλι? 5) Τι πάχος – μέγεθος έχουν οι συσκευές με τα "11000mAh"? Γιατί απ'όσο γνωρίζω οι περισσότερες συσκευές στο πάχος – μέγεθος του X, κυμαίνονται γύρω στα 2500 – 3500 mAh. 6) Πώς γίνεται να έχουν καταργήσει κάτι "οι άλλοι" όταν δεν έχει υπάρξει ΙΔΙΑ τεχνολογία με το Face ID σε smartphone? Ειδησεογραφικά site για το Android παραδέχονται την Apple για αυτό το επίτευγμα, και εσύ λες ότι υπήρχε παλαιότερα? (Άλλο 3D scan, άλλο 2D) 7) 1400€ έχει η έκδοση με τα 256 GB, όχι αυτή με τα 64 GB που αναφέρεσαι. 8) Σχετικότατος. @Παπαροκας tiamat Ίσως να αναφέρεται στην αντικατάσταση του home button, καθώς και την παραμετροποίηση του OS ώστε να είναι εύχρηστο. Κακά τα ψέματα, όταν έχεις τόσες λειτουργίες γύρω από ένα κουμπί, δεν… Συνέχεια »

Παπαροκας tiamat

δλδ φαντασου να του δείχνεις του εντελώς noba από τεχνολογικά απ οτι φαίνεται… αυτου εδω του ανθρώπου τα πρωτότυπα απο το αναδιπλουμενο Samsung τα οποία ηδη εχουν παρουσιαστεί εκτος απο εκθέσεις, και στον στενο κυκλο μετόχων πέρυσι οπως ειχε βγει απο ειδήσεις, οταν κατα τη παρουσίαση δεν επιτρεποταν η χρήση κινητού αλλα εβγαιναν και ελεγαν εντυπωσιασμενοι στον τυπο τι ειδαν

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat:
Φαντάζομαι κάτι θα έχει δει και αυτός concept και πρωτότυπα…όπως το Apple Watch πριν χρόνια…που στην φήμη και μόνο της ύπαρξης του έτρεξαν οι απανταχού σχιστομάτηδες να το προλάβουν μην τους κερδίσει στην πρωτοτυπία…με τα γνωστά αποτελέσματα!

Giorgosgek

Χαχαχ τραγικες δηλωσεις , λες και και βλεπω αμερικανικη κωμωδια με cheesy ατακες. Ακομα πιο αστεια ομως ειναι τα σχολια απο κατω με τα οποια συμφωνω

Γεωργιάδης Ιωάννης

Αγαπητή virginia σε ευχαριστώ που με θύμησες πόσο άσχετος είμαι.
Ένα ξέρω ότι τίποτα δεν ξέρω.
Προφανώς το δικό σου iphoneX είχε μέσα στο κουτί του ταχυφορτιστή και βάση ασύρματη!!
Επίσης επειδή είναι ειδική παραγγελία μπορείς και πληρώνεις ανέπαφα με το κλειδωμένο NFC!!
Άρα σίγουρα είσαι πολύ τυχερή που το αγοράσεις μόλις 1200€ με την εκπληκτική rom των 64GB!!
Εντελώς πληροφοριακά το mi5 2ετιας με 128 rom πληρώνει ανέπαφα και θα αποφύγω να γράψω πόσο το αγόρασα για να μην πάθει κανείς έμφραγμα!!
Θα μπορούσα να δώσω πολλές απαντήσεις αλλά βαριέμαι, ψάξ’το μόνη σου θα βρεις τις απαντήσεις!!!
5G ψάξ’το κάτι με ZTE HUAWEI
Κάτι με τεχνητή νοημοσύνη
Κάτι με κεραμικά υλικά
Κλπ, κλπ,κλπ…
Εντελώς φιλικά το lenovo vibe p1 που έχω, έχει κάτσε καλά ταχυφορτιστή αγόρασε ολόκληρο το τηλέφωνο είναι φτηνότερο από τον ταχυφορτιστή του iphoneX..

Chris _BMW

@Γεωργιάδης Ιωάννης

Δεν έχω μιλήσει ποτε μου για άλλο παιδι εδω μέσα ΑΛΛΑ αν κάποιος (γιατι περί κάποιου πρόκειται ) ξέρει 5 – 10 πράγματα εδω μέσα κ ειναι αρκετά έως πολυ ενημερωμένος για πολλα πράγματα ειναι ο φίλος @Virginia ..
Και όχι μονο I phone X δεν έχει αλλα ουτε καν I PHONE!

Ολα τα υπόλοιπα ασχολίαστα ΕΚΤΟΣ απο το 5g smartphone .
Περιμένω να μου πεις ποιο ειναι γιατι θέλω να το αγοράσω .

Σχολιάζετε κ σε τεχνολογικό σαι πανάθεμά σας…. ΞΑΝΑ

Gvirginia

@Γεωργιάδης Ιωάννης

Καταρχάς, δεν είμαι γυναίκα.
Συσκευή Apple δεν είχα ποτέ στη ζωή μου και ούτε νομίζω να αποκτήσω. Αυτή τη στιγμή ένα P9 Lite έχω, το οποίο θα το κρατήσω τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο.

Γιατί πηδάς σε άλλα θέματα αντί να απαντήσεις σε αυτά που ρωτάω? Είπαμε υπερβολές και πετάμε την μπάλα αλλού?
Πληρώνεις ανέπαφα, απ’όσο γνωρίζω, μέσω του Apple Pay (NFC). Δε ξέρω πού κολλάει αυτό που αναφέρεις.
Αν εννοείς ότι δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας, είναι άσχετο εντελώς.

Για να καταλάβω το σκεπτικό σου σχετικά με το 5G. Κράζεις το iPhone της Apple, εταιρεία software και σχεδιασμού ηλεκτρονικών συσκευών κτλ, ότι έχει 4G ενώ “οι άλλοι έχουν 5+G”, οι οποίοι άλλοι είναι οι τηλεπικοινωνιακοί γίγαντες που τώρα στήνουν τις υποδομές για παροχή 5G. Καμία άλλη συσκευή στην αγορά δεν έχει “5+G”.
Κάπου μπερδεύουν τα πράγματα…

“Βαριέσαι” να δώσεις απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα, αλλά δε βαριόσουν να γράψεις ένα σεντόνι με άκυρα πράγματα.

ΥΓ: Δε θύμισα τίποτα, μόνος σου – με αυτά που υποστηρίζεις – θυμίζεις. Φανατίζεσαι άνευ λόγου και αιτίας.

Παπαροκας tiamat

virginia δε ξερω γιατι αλλα σαν να εχεις λιγο ξεφυγει τελευταια στην υπερασπιση της apple!

Mary

Ρε Ιωάννη σε ενοχλεί που σε λέει ο άλλος άσχετο, αλλά μετά πας και γράφεις ότι το το iPhone X δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές ενώ όλα τα iPhone από το 6 και μετά το υποστηρίζουν…
Δηλαδη μετά ποιος περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά;

Γεωργιάδης Ιωάννης

Και μια παράκληση, επειδή διαβάζοντας κατάλαβα ότι εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι με ιδιαίτερες τεχνολογικές γνώσεις, μήπως κάποιος έχει φτιάξει miui custom rom συμβατή με lenovo vibe p1 γιατί περιμένω καιρό από xdaκαι miui αλλά τίποτα. Μετά από αναβάθμιση σε marsmallow σταμάτησε να λειτουργεί το fingerprint , το άνοιξα το άλλαξα αλλά είναι θέμα software και δε θέλω να ξαναγυρίσω σε lollipop. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο.

Gvirginia

@Παπαροκας tiamat

Τι να κάνω όταν σε αυτά τα θέματα λέγονται οι περισσότερες ανακρίβειες?

Αυτοί που ενοχλούνται από πχ τον gianniklis ότι μπαίνει σε κάθε θέμα Xiaomi και κράζει, είναι οι ίδιοι που μπαίνουν σε κάθε θέμα Apple και κράζουν.

Άλλο πάντως η υπεράσπιση και άλλο η επιχειρηματολογία. Πχ αν διαβάσεις το πρώτο μου σχόλιο, γράφω στο #3 ότι μερικοί θέλουν και άλλη θύρα SIM.
Αν την υπερασπιζόμουν, ή θα αγνοούσα το σχόλιο σχετικά με τις SIM ή θα έλεγα “Η 2η SIM είναι αχρείαστη”.

Το ίδιο κάνω στα περισσότερα θέματα πάντως. Έχω “υπερασπιστεί” το Switch της Nintendo, SoCs της Mediatek, Workstation GPUs της AMD, προγράμματα όπως το Antutu κοκ.

Μάλλον είναι καλύτερο να μπαίνω και εγώ σε κάθε θέμα, να πετάω το βατράχι μου και να φεύγω. Δε ξέρω…

Gvirginia

Αν δεν έχεις βρει custom από xda ή την κοινότητα της Xiaomi (Ελληνική ή ξένη), πολύ αμφιβάλλω αν θα βρεις εδώ μέσα.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε μου συγγνώμη παρασύρθηκα από το virginia. Για το 5G ακριβώς αυτό εννοούσα ότι η apple έχει μείνει πίσω και δεν ενδιαφέρθηκε ως τώρα. Ασχολούμαι τα τελευταία 25 χρόνια με την τεχνολογία ως χόμπυ και με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η τιμολογιακή πολιτική (δικαίωμα τους) , αλλά και δικαίωμα μας να μην ανεχόμαστε να μας θεωρούν πρόβατα. Ούτε Κινέζος είμαι, ούτε Κινέζα γυναίκα έχω, ούτε μετοχές σε κινέζικες εταιρείες έχω, όμως πλέον οι άνθρωποι σε θέματα τεχνολογίας είναι έτη φωτός μπροστά, είναι φθηνότερο γι’αυτούς να τρώνε τηλέφωνα παρά φαγητό, αν ήθελαν όλες αυτές τις τεχνολογίες θα τις είχαν ήδη περασμένες στις συσκευές τους. Κοιτάξτε χαρακτηριστικάone plus 5t 3,5 ετών εταιρεία!
Όλα αυτά τα χρόνια σπάνια έγραφα σχόλια αλλά βλέποντας τιμές 1200€-1400€ με αγοράextra φορτιστών κλπ απλά αγανάκτηση και μάλιστα κάποιοι δικαιολογείτε αυτά τα ποσά!! Πάλι συγγνώμη αν φάνηκα απόλυτος στις απόψεις μου…

Rizo

Πάλι διαβάζω απίστευτα σχόλια..
Ρε Γεωργιάδη εσύ βρίσκεις το καλύτερο σε κάθε τομέα και το αναφέρεις; για θαύμα ψάχνεις ή για όνειρο;;
@Chris _BMW
Αντέγραψε το σασί με super amoled οθόνη και όπως σου είπα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Πίστεψε με αν ήθελε θα μπορούσε να το κάνει top class αλλα θα είχε τα διπλάσια χρηματα. Και κάμερες και όλα. Και έχει και δακτυλικό αποτύπωμα ετσι… τις μας είπε η ψωρο Leagoo δηλαδή;; Το φτιάχνω κι εγώ σε 1 μήνα!!
Αλλα εγώ θα ξεκαθαρίσω ότι με εκνευρίζει το promotion που κάνουν! Κάθε 2 μέρες και μια δήλωση πόσο καινοτόμα (xD) συσκευή είναι και πόσο πολύπλοκη.. και η παλιό Xiaomi πέρυσι ένα απόγευμα απλός ανακοίνωσε το MIX και έσκασε τότε σαν βόμβα. Ούτε καν ακουστικό δεν έχει…
Η καινοτομία στο X είναι το face id αλλα δεν αξίζει να το πληρώσεις τόσο και να σου στερήσουν και το touch id. Αυτό πιστεύω.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλοι μου όταν γράφεις ένα κείμενο γρήγορα σαν σχολιασμό από το τηλέφωνο σου δεν μπορείς να είσαι τελείως ακριβολόγος άλλωστε αυτός είναι ένας από τους λόγους που απέφευγα να γράφω σχόλια. Ομολογώ ότι ενοχλήθηκα λίγο από τα σχόλια περί σχετικότητας κλπ Και πάλι συγγνώμη από το φίλο virginia δε μπόρεσα από το όνομα να διακρίνω το φύλο…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλοι μου είναι δυνατόν ένα τηλέφωνο να κοστίζει 1200-1400€ στις μέρες μας και να προσπαθούμε να υπερασπιστούμε την εκάστοτε εταιρεία ότι είναι τεχνολογικά μπροστά!! Φυσικά και είναι δικαίωμα της να κοστολογεί όπως και όσο θέλει τα προϊόντα της αλλά και εμείς θα πρέπει να βλέπουμε τις εναλλακτικές λύσεις που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι και καλύτερες και πιο προσιτές. Δεν θα είμαι ένας από αυτούς που λένε ότι δεν αξίζουν αλλά σίγουρα δεν αξίζουν όσο κοστολογούνται.Ειναι δυνατόν να πληρώνεις 1200-1400€ και να πρέπει να αγοράσεις τον ταχυφορτιστή την ασύρματη βάση κλπ?? Κοιτάξτε την oneplus 3,5 ετών εταιρεία, προϊόντα, τιμές, xiaomi , huawei kirin 970 τεχνητή νοημοσύνη κλπ πόσο κοστολογούν τα προϊόντα τους? Δες τε τι έπαθε η άλλη μεγάλη εταιρεία στην Ινδία και άλλαξε την πολιτική της όπως διάβασα κάπου..

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε rizo δεν ψάχνω για θαύματα, απλά για απλή λογική. Χωρίς να με παρεξηγήσεις επειδή εδώ και αρκετά χρόνια βαριόμουν τις ίδιες συσκευές άλλαζα συχνά.Παρακάτω σου γράφω σημερινές τιμές συσκευών στην Ελλάδα συν το mi5 μου:
One plus 5T +mi mix2+mi5
500 + 521+ 210= 1231€
Πιστεύω τα χαρακτηριστικά τους γνωστά!!

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε/η Mary επειδή μπορεί να κάνω λάθος έχεις πληρώσει ανέπαφα με apple pay εδώ στην Ελλάδα? Αλήθεια ποτέ δεν είχα iphone και ίσως έχω μείνει πίσω σ’ αυτό το θέμα. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να με ενημερώσεις.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε παπαροκά ήδη έχει παρουσιαστεί το αρθρωτό ZTE AXON M αλλά με κατά την άποψη μου αστρονομική τιμή των 1650€.
Οπότε η άλλη επώνυμη εταιρεία μπορεί να βγάλει ίσως κάτι καλύτερο, αλλά θα είναι όπως και να έχει δεύτερη…όπως διάβασα προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ανεπαίσθητη η εγκοπή μεταξύ των οθονών…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Όσο αφορά το 5G όχι καμία συσκευή δεν το υποστηρίζει ακόμα αλλά ήδη κάποιες κινεζικές εταιρείες έχουν έτοιμα μοντέλα και κινέζικοι κολοσσοί τηλεπικοινωνίας συνεργάζονται για την γρήγορη υλοποίηση του. Αντίθετα κάποιοι άλλοι επώνυμοι έχουν μείνει πίσω σ’αυτόν τον τομέα.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε Chris_BMW θα χαρώ να είσαι ο πρώτος που θα γράψει την πρώτη συσκευή που θα υποστηρίζει 5G τονίζοντας την καταγωγή της.
Απλά να αναφέρω, αφού γράφουμε σε τεχνολογικό νήμα που βρίσκονται οι 2 πρώτοι υπερυπολογιστές (1 Κίνα 2 Κίνα 3Ελβετια 4 ΗΠΑ) και να σας αφήσω να ψάξετε μόνοι σας τη διαφορά υπολογιστικής δύναμης.Που δημιουργήθηκε το πρώτο εικονικό σύμπαν???
Πού βρίσκεται το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου και τι προσπαθεί να κάνει, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην τοποθεσία και το μέγεθος.
Ποια εταιρεία τεχνολογίας και smartphone είχε τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων στον κόσμο, ποια άλλα προϊόντα κατασκευάζει, με ποιες άλλες εταιρείες έχει συνεργασία και ανταλλάσσει πατέντες???
Ευχαριστώ φίλε μου για το χρόνο σου..

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλοι μου και κάτι που το έχω κανόνα στη ζωή μου:
Αυτός που ξέρει όλες τις απαντήσεις, δεν έχει ερωτηθεί όλες τις ερωτήσεις.
Κομφούκιος

agnostos13

Θα μας φάνε οι Κινέζοι ρεεεε…

Gvirginia

Τρικυμία εν κρανίω….

25 χρόνια ασχολίας με την τεχνολογία, να λες τέτοια πράγματα και να μην ξεχωρίζεις τη διαφορά Face ID της Apple με το Face Unlock του Android.

Ξέρω… “Ποιος πήγε πρώτος στο διάστημα? Ποιος εφηύρε το τηλεκοντρόλ? Ποιος φτιάχνει το καλύτερο SIM pin? Πετάει ο γάιδαρος?”

Όταν καταλάβεις ότι εμένα το πρόβλημα μου είναι με τις ανακρίβειες που είπες στα σχόλια #4 και #6 και όχι με τους Κινέζους, τότε μιλάμε.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Αγαπητοί συνομιλητές, ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην όμορφη παρέα σας. Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν τα σχόλια μου, σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι πιο προσεκτικός όταν γράφω σχόλια.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, ευτυχισμένο νέο έτος, με υγεία κι ευτυχία!!!!

ΝΙΚΟΣ

Αγορίνα είσαι κλώνος του Αδώνιδος Σπυρίδων Γεωργιάδη που κατασκευάστηκε σε μυστικό εργαστήριο της Huawei? ::))

Παπαροκας tiamat

οντως αδωνη , εμμμ ιωαννη…. εχεις κλεψει τη παρασταση εδω! να σε βλεπουμε τωρα συχνα ελπιζω! 🙂

Heyme

Με 1300€ το κομμάτι , όλα είναι δυνατά !

KnightRider

Πολύ σπουδαίο επίτευγμα !!!
– Δεν έχεις πολλές δυνατότητες-Functions όσο τα Android
– Εγκλωβισμός χρήστη (λόγω κλειστού OS)
– Η γυάλινη οθόνη του είναι εύθραυστη και σπάει εύκολα
– Δεν έχει ακόμη δυνατότητα Split Screen
– Εφιάλτης στην μεταφορά αρχείων από iPhone σε PC και το αντίστροφο
– Τελευταία είναι όλο bugs το iOS
– Να μην μπορείς να διαμορφώσεις το home screen (ίσως με jailbreak)
– Δεν μπορείς να συνδέσεις usb στικάκι ή κάρτα ήχου ή ποντίκι κλπ (OTG)
– Δεν έχει ραδιόφωνο (δεν γουστάρουμε να πληρώνουμε MB Internet για να ακούμε ραδιόφωνο)
– Στην εγγραφή βίντεο ηχογραφεί ακόμα μονοφωνικά αντί για Stereo
– Δεν φοράει κάρτα ήχου Quad DAC για να ακούς ΗighRes μουσική

Δηλ με αυτά τα μειονεκτήματα που έχει η συσκευή να δώσω εγώ τώρα 1200€ που αξία της συσκευής είναι ~360€.

bitcoin_richer

Το Iphone χί και που βγήκε τι έκανε; με 1300 τιμή, άσε το ρε φίλ… πήρα το νοκιάκη μου και είμαι σένιος…. με το μπαρδόν.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.