Philips I928,εμφανίζεται με οθόνη 6’’ 1080p, λεπτά bezel και 13MP κάμερα

Το Philips l928 έκανε μια επίσημη εμφάνιση στο κινεζικό Weibo με οθόνη 6 ιντσών 1080p και πολύ λεπτά bezel που θυμίζουν εκείνα του LG G2. Το νέο κινητό της Philips θα έχει eight-core MT6592 CPU, 2GB RAM, 16GB επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη, 13MP κάμερα και dual-SIM.

Επιπλέον, λέγεται ότι θα έχει κάτι σαν 3D effect όταν η συσκευή θα καμπυλώνεται πράγμα που θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε. Η κατασκευή του είναι από πολυανθρακικό αλλά έχει την υφή δέρματος στην πίσω πλευρά.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η Philips θα αποφασίσει να βγάλει το Philips l928 εκτός Ασίας, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να το δούμε και στις υπόλοιπες αγορές.



Πηγή

Σχόλια

  • Αργησες λιγο phillips να μπεις στο παιχνιδι και αν δε κανεις κατι το _επαναστατικο_ καλυτερα μεινε στην αγορα της ασιας..

  • Philips υπάρχει πλέον μόνο ως όνομα , την έχει αγοράσει η TPV...

    https://en.wikipedia.org/wiki/TPV_Technology

    Darth με το να κλαψουρίζεις συνέχεια για το μέγεθος κάποιων κινητών δεν κερδίζεις κάτι. Αν δεν σου κάνει δεν το αγοράζεις.

  • Γιατί βρε Μανολ, αν έχει καλή τιμή γιατί και όχι; εδώ έχουν μπει στην αγορά άγνωστοι και άγνωστοι που ήταν στον χώρο αλεξιπτωτιστές τελικά και κάνουν μόνο ανακοινώσεις.
    Όμως όντως άργησε αρκετά...

  • @Γιάννης αυτο ακριβος κανω δεν τα αγωραζω......... τοσο απλα
    απλος πλεον για να παρεις ενα κινιτο της προκοπης ανανγαστικα πας στα κινιτα πανο απο 5 ιντσες

  • @ Γιάννης

    Μια χαρά υπάρχει η Phillips και είναι ακόμα αυτόνομη. Διάβασε καλύτερα το άρθρο της wikipedia που έστειλες

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.