iPhone 6s Plus vs Galaxy Note 5: Speed test

Samsung και Apple είναι εδώ και χρόνια οι δυο μεγαλύτεροι αντίπαλοι στα smartphones, και από πέρσι με την έλευση του iPhone 6 Plus έγιναν και στο κομμάτι των phablet. Τα παιδιά από το PhoneBuff πήραν iPhone 6s Plus και Samsung Galaxy Note 5 για να δουν ποιο από τα δυο είναι πιο γρήγορο.

Σε αντίστοιχο speed test με OnePlus 2 και LG G4, το Samsung Galaxy Note 5 είχε βγει πρώτο, αλλά τι γίνεται με το iPhone 6s Plus;

Το Samsung Galaxy Note 5 τα πήγε πολύ καλά στην αρχή στο άνοιγμα των βασικών apps, ωστόσο όταν μιλάμε για gaming apps και πιο βαριά apps το iPhone 6s Plus πήρε την πρωτιά. Φόρτωσε ακόμη και websites πιο γρήγορα από το Galaxy Note 5.

Το iPhone 6s Plus κατάφερε να κρατήσει ανοιχτά τα apps, ενώ το Note 5 έπρεπε να φορτώσει ξανά τις εφαρμογές, κάτι που είναι ενδιαφέρον από την στιγμή που το Note 5 έχει μνήμη RAM 4GB, το 6s Plus έχει 2GB RAM (και dual-core setup).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Οκτωβρίου 2015 10:00

Σχόλια

  • Καταπληκτικό το iPhone 6s. Πότε θα έρθει το Note 5 Ευρώπη να το χτυπήσω. Είναι τέρας το άτιμο.

  • Που φτάσαμε........ το iphone να κρατάει ενεργές εφαρμογές στο background και το Samsung όχι.
    Τι να πω.. Sammy κάτι πρέπει να γίνει. Τα 4gb ram είναι άχρηστα, είναι λες και έχει 2

  • "Το μεγάλο ή το μικρό;"
    "Το μεγάλο βέβαια. Α, και κόκα κόλα."
    "Έτοιμος. Ένα μεγάλο ποπ κορν και μία κόκα κόλα, 5 ευρώ. Καλή διασκέδαση!"
    "Ευχαριστώ!"

  • Βραβω στην Apple γιατι το 6s εχει 2 gb ram και καταφερνει να κρατησει τα apps ανοιχτα ενω το Note εχει 4 gb ram και δεν τα κραταει ανοιχτα.

  • εγω με το edge+ γιατι δεν εχω τετοια θεματα με τσ προγράμματα??ανοιγουν ολσ ετσι οπως τα άφησα

  • Γιατί;δεν σου αρέσει;θέλεις επαναληπτικο γύρο;
    ότι είχαμε να πούμε τα είπαμε σε προηγούμενα άρθρα...ξύνεσαι για replay;

  • Στο edge+ η διαχείριση της ram είναι σαφώς καλύτερη κρατώντας τος εφαρμογές στο backround ανοιχτές.Τώρα τι σκέφτονταν εκει στη σάμμυ για το note 5 άγνωστο.Εδώ έβγαλαν sd και ir blaster για να βάλουν γυαλί.Note 3 και ξερό ψωμί!

  • Τι; συνέβη αυτο στο note 5; Φιάσκο! Αφού η Samsung βγάζει τα καλυτερα κινητά με τους 8 πυρήνες τα 4gb ram και την Qhd οθόνη, που μας έπεισε, ότι πρεπει ένα κινητο να τα έχει οπωσδήποτε! ...Ακόμη κι ας μην δουλεύουν όπως πρεπει...

  • Για να εξηγουμαστε, το iPhone ΔΕΝ αφήνει ανοιχτές τις εφαρμογές στο παρασκήνιο απλα τις παγώνει. Για παράδειγμα αν στο Note θες να αποσυμπιεσεις ενα μεγαλο αρχείο ή ενω φορτώνει μια σελιδα θες να κανεις κάτι άλλο, οι συγκεκριμένες διεργασίες θα ολοκληρωθούν ενω εσύ κανεις αυτό το κάτι αλλο. Στο iPhone, εσείς οι ειδήμονες που τα κατεχετε, για δοκιμαστεί αυτό που είπα και ελάτε να μου πείτε τι ανακαλυψατε. Η apple έβαλε 2 γιγα Ραμ στα καινούργια iPhone για να τραβανε το iOS 9 και την αντιγραφή του multiwindow που περιεχει. Δε δικαιολογω τη samsung η οποία προφανως, για να εξαλείψει το lag που το android μπορεί να εμφανίσει λόγω της προτεραιότητας που δίνει στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ multitasking, έβαλε πιο επιθετική διαχείρηση ram στον kernel. Γι αυτό οτι και να λέτε το Note είναι κινητό για να κανεις δουλεια, ενω το iPhone για να μπαινεις στο facebook.

  • Ρε παιδιά τι αναπαραγάγετε? Καταρχήν το ξέρουμε ότι τα Samsung σε Note 5,S6,S6+ κάνουν force close τις εφαρμογές.... τώρα το ανακαλύψατε? Τόσοι χρήστες στα threads το αναφέρουν, η ίδια η Samsung το είχε παραδεχτεί στο S6... ΠΟΥ είναι το νέο?

    https://www.ibtimes.co.uk/samsung-acknowledges-galaxy-s6-has-serious-memory-problem-1499473

    Επίσης σε ένα παλιότερο test που δημοσιεύσατε εδώ το Μ9 ανοιγε εφαρμογές γρηγορότερα από το S6, γιατί λοιπόν δεν ανεβάζετε σύγκριση με το Μ9 που ήταν γρηγορότερο σε θέμα multitasking?

    https://techblog.gr/mobile/galaxy-s6-vs-iphone-6-vs-htc-one-m9-speed-test-5463/

  • Nα πούμε τα πράγματα με το ονομά τους λίγο γιατί μερικοί μπερδέυουν τα bugs με τις πραγματικές ικανότητες μιας συσκευής.
    -Το NOTE5 τρέχει πιο γρήγορα τις εφαρμογές και όταν πάει να ανοίξει το game λογω μεγαλύτερης ανάλυσης per pixel και inch που έχει να διαχειριστεί κρατάει πισω 1-2 δευτερόλεπτα.Η ανάλυση φυσικά διαχειρίζεται και στο λειτουργικό απλά τα γραφικά εκεί
    είναι ελαφρύτερα.Για καθυστέρηση 1-2 δευτερόλεπτα δεν θα αγόραζα ποτέ ένα κινητό με ξεπλυμένη οθόνη και χρώματα για κανέναν λόγο.NOTE 5 EDGE PLUS οθονάρες πάει και τελείωσε.&-
    -Το κινητo΄στο βίντεο έχει memory leak στο task proccess.Το οποίο δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να παγώνει τις εφαρμογές εκεί που τις αφήνεις.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ειναι multitasking real!!!Να ξέρουμε τι λέμε...
    Βάλτε το iphone 6s να τρέξει 5 εφαρμογές realtime και αν το κάνει σφυρίξτε μου...android rules.Εκεί τα 4 ram ΜΕΤΡΑΝΕ!;όπου η apple για το splitview(2 εφαρμογές) το 1 Ram το έκανε 2.
    -To memory leak ειναι bug και δεν έχει σχέση με τα 4 ram που έχει το κινητό.Το καταλαβαίνουν όλοι αυτό.Συνεπώς είναι προς επίλυση(bug-fix).Όταν φτιαχτεί ελάτε να ξανακανετε το test με ίσους όρους.Εκέι να δείτε ΠΟΣΟ θα θερίζουν τα 4 ram.
    -Η Samsung ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ να έχει αφήσει memory leak οπως έχει ειπωθεί ήδη σε μοντέλο της και μάλιστα στο note 5.Αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση καθόλου.

    https://www.youtube.com/watch?v=HvXxD-NWiqo
    https://www.youtube.com/watch?v=VodcGYSvRnU
    https://www.youtube.com/watch?v=IvWm2_E16Yo

    To κινητό είναι τέρας και ακόμη με το memory leak δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο να το απολαύσει κανείς καθημερινά στην δουλειά του.Το s-pen του δίνει τόσες λειτουργίες που άχρηστο έιναι να μιλάμε για iphone.

  • Oταν το ενα τηλεφωνο ειναι μια κατηγορια απο μονο του και με τις δυνατοτητες του σου λυνει τα χερια δεν ασχολεισαι με το αν ειναι δεκατο δευτερολεπτου πιο αργο απο τον εκπροσωπο του lifestyle...

  • Προφανώς και το Android έχει καλύτερο (πλήρες) multitasking σε σχέση με το "έξυπνο" αλλά περιορισμένο multitasking του iOS. Πρέπει όμως να σκεφτούμε πως συγκρίνουμε διπύρηνο με 2GB με οχταπύρηνο στα 4. Επίσης τόσα χρόνια μόνο για memory leaks και άθλια διαχείριση μνήμης διαβάζω στα Android... σε 8πύρηνα με 4GB LPDDR4 RAM φτάσαμε και ακόμα τα ίδια, πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν αυτό δηλαδή; Όταν φτιάχνεις ένα εργαλείο σαν το Note και ζητάς τα ίδια λεφτά με το iPhone, φροντίζεις τέτοια βασικά πράγματα να τα έχεις ΟΚ από την αρχή.

  • Καλα ειστε σοβαροι εδω μεσα καποιοι;Ειναι δυνατον να λετε οτι το iphone δεν εχει real multitasking απο τη στιγμη που στο βιντεο ανοιξε ολες τις εφαρμογες ακαριαια και στο 2ο γυρο ενω το note 5 με 4gb εκανε ρεσταρτ σ ολες τις εφαρμογες;το δατε το βιντεο μερικοι ή απλα μπηκατε για να γραψετε οτι να ναι!Αυτο με τα downloads που σταματαει δε ξερω αν ισχυει σιγουρα για το 6ς αλλα μονο και μονο που η διαφορα στο multitasking ειναι τεραστια λιγη αξιοπρεπεια μερικοι μη λετε οτι θελετε!Το iphone φετος τα ξεπερασε ολα και με 2gb ram και με 2 πυρηνες...ανοιξτε τα ματια σας και δειτε την αληθεια!

  • Παντα η σαμμυ ειχε θεματακια με τη ram στις ναυαρχίδες της. Είναι χαρακτηριστικό οτι μετα απο 6μηνη χρηση οποιασδηποτε καλης συσκευης samsung αγορασεις, θα βγαζει προειδοποιητικα για την υπερβολικη χρηση της RAM. Είναι ενα θέμα στο οποιο σιγουρα πρεπει να εστιασει σε επομενες συσκευες της. Κ εν πασει περιπτωση ας πεταξει αυτο το ui να ειναι και πιο ελαφρυ και stock το λειτουργικο.
    Αναμφισβητητα και το iphone 6s plus εχει δυνατοτητες αλλα μιλαμε για υποδιπλασια αναλυση σε οθονη, η οποια παρολα αυτα κατα τα δικα μου ματια παραμενει πολυ καλη. Ελαχιστες ειναι οι λειτουργιες οι οποιες εκμεταλλευονται ολα τα pixel της οθονης του note 5. Ειναι καθαρα επιλογη του καθενος. Αν θες υπερτιμημενο σταθερο σε λειτουργια iphone η αν θες εναν ποκετ υπολογιστη με τα ψιλοκολληματα του.

  • εγώ βλέπω και τα 2 φοβερα....!!!!!

    είμαι ευχαριστημένος και με το galaxy s6 που εχω, δεν νομίζω πως θα πήγαινα στο 6S επειδή έχω και το 6 plus...

  • 1. As you can see the 6s plus handles multitasking perfectly with the having all the apps READY TO GO on the background.
    2. But in the second lamb, for what ever reason, (NOTE4) doesn't keep all the apps open in the background despite 4 GB of ram!

  • @Αργύρης

    Δεν έχει πλήρες multitasking όπως το Android. Πληροφορίες παρακάτω:

    https://developer.apple.com/library/ios/documentation/iPhone/Conceptual/iPhoneOSProgrammingGuide/BackgroundExecution/BackgroundExecution.html

    Όπως προανέφερα έχει ένα "έξυπνο" αλλά περιορισμένο multitasking για να εκτελεί απρόσκοπτα κάποιες βασικές εργασίες στο παρασκήνιο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση το πλήρες multitasking του Android. Εξ'ου και η ταχύτατη απόδοση με υποδεέστερα specs. Όλα εξηγούνται στο τέλος...

  • τωρα τι να πεις δεν σωνεται η κατασταση με λεξεις κινηταρα το note 5 αλλα τα 4gb τι ρολο βαρανε αν δεν μπορουν να κρατησουν τις εφαρμογες σε αναμονη και κλεινουν? ενταξει οκ βεβαια τετοιο τεστ ιν ρεαλ λαιφ δεν γινεται οποτε σε καθημερινη χρηση το Note 5 ειναι σαφως ποιο γρηγορο απο το Iphone 6s plus αλλα ρε samsung απο τα 4 γιγα δεσμεύεις τα 2.5+ για το συστημα για να κανει το αυτονοητο? και δεν το κανει? ελπιζω να φτιαχτει με καποιο update

  • ενα λέω μόνο..... σκεφτείτε... μόνο σκεφτείτε.. το note να φορούσε............. cm rom και οι τα σκουπιδα της samsung...

  • Δεν έχει βγει καμιά ανακοίνωση από την Samsung για αυτό το θέμα? Πάντως σε ταχύτητα το note 5 είναι πιο γρήγορο. Και γω θα το ήθελα με cm αλλά + και τις λειτουργίες του s pen.

  • Εντελώς χαζό αυτό με το Multitasking της Samsung. Κάνει ακόμα και ένα Lenovo των 150€ να διχειριζεται πολυ καλυτερα τις ανοιγμένες εφαρμογες.
    Βλέποντας και τα δύο, μπορώ να πώ πως το πιο γρηγορο και πραγματικά multitasking το έχει το BB 10OS

  • παιδια , οταν λετε πραγματικο Multitasking εννοειτε να βγαινεις απο μια εφαρμογη και αυτη να συνεχιζει να δουλευει?

  • Λευτέρη η ημιμάθειά είναι χειρότερη απο την αμάθεια.. αυτά που γράφεις δεν ισχύουν όταν βγαίνεις από 1 εφαρμογή κ εκκρεμεί κάποια διεργασία είτε αυτή είναι πλοήγηση GPS είτε είναι μουσική ειτε μία εφαρμογή που κατεβάζει κάτι η οτιδήποτε άλλο συνεχίζεται κανονικά στο background...

    όταν όμως τελειώσει αυτό που πρέπει να κάνει και η εφαρμογή μένει αδρανή τότε την παγώνει..

    θα ήταν πολύ πιο εύκολο τεχνικά να το κάνουν έτσι ώστε όταν βγαίνεις από μια εφαρμογή απλά να τρέχει στο παρασκήνιο πάρα αυτό που έχουν κάνει..

    Και ο τρόπος που το περιγράφω είναι πολύ γενικός αν κάτσεις και διαβάσεις θα δεις ότι μπαίνουν σε παραπάνω στάδια οι εφαρμογές από το να τρέχουν η να είναι παγωμένες στο background και πόσο ψαγμένο είναι αυτό που γίνεται ώστε o χρήστης να έχει και multi tasking και να εξοικονομεί πόρους μπαταρία και ραμ χωρίς να χρειάζεται να κλείνει ποτέ τις ανοιχτές εφαρμογές απλά κάνει τη δουλειά και όλα τ'άλλα γίνονται αυτόματα..

    Θα έπρεπε να θαυμάζεις τη μελέτη και Την δουλειά που εχει κανει η Apple πάνω στο multi tasking και όχι να την κατακρίνεις...

  • παιδια οταν λεμε αληθινο multitask εννοουμε να βγαινεις απο μια εφαρμογη και αυτη να συνεχιζει να δουλευει?

  • Μα είναι δυνατόν το κινητό με τεχνολογία 2012 να ξεφτιλίζει την κινητάρα με τεχνολογία 2015+???
    Α ρε θύματα της προπαγάνδας της samsung με τους οκτώ πυρήνες και τα 4 giga ram και ότι άλλη βλακεία θα σκεφτεί αύριο για να σασ πουλήσει. Πίκρα

  • @Σωκράτη
    Φιλέ πρωτον πριν σχολιασεις την "ημιμαθεια" μου μάθε λιγο να γραφείς σωστα ελληνικα. Δεύτερον αυτό που λες για τις εφαρμογές που συνεχίζουν στο παρασκήνιο, είναι μονο οι εφαρμογές που επιτρέπει η Apple στον κωδικα να συνεχίζουν και όχι "οτιδήποτε άλλο". Αυτό αφορα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, native εφαρμογές που έχει επιλέξει η Apple, όπως η μουσική που αναφερεις. Την Apple την παραδεχομαι για αρκετά πραγματα, όπως το marketing, αλλά σίγουρα όχι για το λογισμικό της.

  • Εδώ προφανώς έχουμε ένα παράξενο ζήτημα. Το Note 5 στο video λειτουργεί πιο αργά και από το S5 μου, που για να κάνει reload εφαρμογή πρέπει να έχω ανοιχτά ταυτόχρονα 5-6 βαριά apps. Άρα υποθέτω ότι πρόκειται για προβληματικό software ή ενδεχομένως να είναι stock το firmware χωρίς να γίνουν τα updates με τα fixes. Εγώ θα ήθελα να συγκρίνουν στα ίσα τις εφαρμογές σε dual window... Εκεί θα έβλεπες ποσό αδύναμο είναι το iPhone σε σχέση με το Note.

  • ειμαι φανατικοσ Iphonakias τα θεωρω ανωτερα ! αλλα αυτο το speed test δεν μου λεει τιποτα ! ε και τι εγινε που ειανι το Iphone Ποιο γρηγορο για λιγα δευτερολεπτα ενταξει ειανι γρηγοροτερο με λιγοετα specs αυτο να γινει απλα μαθημα σε οσους θεωρουν τα specs του iphone οτι συμβαδιζουν με πριν 2 χρονια ! απ οεκει και περα και τα 2 ειναι καταπληκτικα κινητα και εχουν φτασει σε πολυ υψηλα επιπεδα δεν υπαρχει λογοσ συγκρισης !! ξεκολειστε μονο μερικο που μασ εχετε πρηξει με την ραμ και τουσ πυρηνεσπου τελικα ειανι αχρηστα

  • Για πες μου μια εφαρμογή που δεν επιτρέπει η Apple να ολοκληρώσει αυτό που πρέπει να κάνει πριν την παγώσει όπως λες γιατί εγώ τόσα χρόνια χρήστης iOS δεν έχω συναντήσει καμία.. Παρόλο που κάνω συνέχεια πολλά πράγματα μαζί..

    Και για τα ελληνικά να σε ενημερώσω ότι από όλο το κείμενο τίποτα δεν πληκτρολόγησα.. Δεν θα έμπαινα στον κόπο, φωνητική υπαγόρευση είναι όλο το κείμενο κάτι που σε android όσες φορές προσπάθησα δεν έκανε απλά 1-2 λαθάκια ήταν το λιγότερο που μπορώ να πω τραγικό.. Τεσπα!

  • @Σωκρατης
    Θες να μου πεις, εσύ που είσαι χρόνια χρήστης iPhone, οτι αν στο safari ανοιξεις μια ιστοσελίδα και πριν φορτώσει, ανοιξεις αλλη εφαρμογή, όταν πας πίσω θα έχει φορτώσει πλήρως; Η αν ανοιξεις ενα παιχνιδι και πριν φορτωσει κανεις την ίδια διαδικασία θα έχει φορτώσει στο παρασκήνιο; Θα σου έλεγα και για file manager αλλά δυστυχώς η πολυαγαπημένη σου apple δεν τους επιτρέπει. Το Note μπορεί να τρέξει μέχρι και 16 εφαρμογές σε σμίκρυνση τη μια δίπλα στην αλλη ( αν χωρούσαν στην οθόνη) οποτε δε νομιζω να υπάρχει αμφιβολία αν αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ multitasking. Δε σε αδικω όμως. Αν είχες iphone για χρόνια που να ξέρεις τι είναι αυτό. Όσο για την υπαγόρευση, το android ειχε φωνητική υπαγόρευση πριν ακόμη η Apple κλεψει το συρομενο status bar και τα υποτιθέμενα widgets απο τα Android και δουλεύει μια χαρά.

  • Και μενα μου κάνει εντύπωση ότι το Note λειτουργική γενικά αργά, που δε δικαιολογείται για επίπεδο του κινητού. Πιο παλιά κινητά και απλά κινούνται πιο γρήγορα. Προφανώς κάποιο θέμα υπάρχει με στο κινητό του ελέγχου. Αναμένουμε να δούμε και αλλές δοκιμές και αν ισχύει τοτε αυτό υπάρχει πρόβλημα γενικότερο.

  • Και πως ειναι το real multitasking δηλαδη? Γιατι αποτι γνωριζω σιγουρα δεν υπαρχει ετοιμο στο android απλα το βαζουν οι κατασκευαστες (πχ. touchwiz). Ισα ισα που το Note 5 εχει πιο πολλους πυρηνες και περισσοτερη ram αρα επρεπε ναι ηταν εξισου γρηγορο οταν ανοιγει games και στο να κραταει apps ανοιχτα σε σχεσει με πιο λιγους πυρηνες και πιο λιγη ram απο το iphone. Το iphone με μικροτερη αναλυση και 2πυρηνες και 2ραμ νικαει τους 8πυρηνες και 4ραμ. Μην μου πειτε τωρα πως εχει σχεσει η αναλυση. Ναι εχει αλλα οταν εχεις 8 πυρηνες αντι 2 και 4ραμ αντι 2 νομιζω πως θεωρειτε ισαξιος σε αποδοση.

  • Παιδια για τους Α9 samsung η TSMC ? Υπαρχει διαφορα ακομα και αν αυτο δεν φαινεται στη χρηση? Τις γνωμες σας ειδικοι....................

  • Παιδιά χειρίζομαι και τα δύο λειτουργικά χρόνια τώρα...το Android είναι κλάσης ανώτερο από το ios...το ios είναι πολύ φτωχό και μικρά επίπεδα παραμετροποιησης...η Apple απλά έκανε το καλύτερο μάρκετινγκ που έχει γίνει ποτέ και έχει κάνει τόσες πωλήσεις και να φαίνεται αυτό το φτωχό κινητό καλό...φτωχό σε κεραίες σε πομπους σε αισθητήρες και σε πολλά άλλα...χάλια μπαταρία και επίσης χάλια εξυπηρέτηση....και τέλος sony for ever.....

  • Αυτο δεν ηθελε η samsung? Α βγαλει sd removable battery fm κ να βαλει γυαλι να γινει iphone.Το note4 ηταν η τελευταια μεγαλη samsungσυσκευη. Τωρα απομιμησεις υου μηλου.

  • @azriel84 Δεν εκατσα να διαβασω ολο αυτο που μ εστειλες και στην τελικη δε με πολυ ενδιαφερει να σ πω την αληθεια δεν ειμαι προγραμματιστης.Σημασια εχει οτι στα χαρτια μπορει η καθε εταιρια να ισχυριζεται οτι θελει οπως πχ ενα πουντο 500 αλογα οτι ειναι πιο γρηγορο απο φεραρι αλλα στην πραγματικοτητα η αληθεια απεχει πολυ!Σημασια εχει να καταλαβεις οτι σε καθημερινη χρηση το iphone θα τα φορτωνει ολα αμεσως αλλα το note 5 θα σ σπαει τα νευρα με το reload.Και τωρα εχει δεν εχει real multitasking τι σημασια εχει αφου δουλευει αψογα και χωρις προβλημα;Το κινητο το εχουμε για να μας διευκολυνει οχι να μας τα κανει πιο δυσκολα!
    Απο την αλλη εχουμε και τον @Themazerunner ο οποιος σε καθε αρθρο λεει τα δικα του παλι για αναλυσεις κλπ λες και για ολα φταιει η αναλυση και οχι το κινητο!Ξεπλυμενα χρωματα λεει μπλα μπλα κολλημενο μυαλο τελειως!Μιλαει κλασικα με θεωριες χωρις να χει καποια χειροπιαστη αποδειξη!
    Μετα εχουμε τον @Λευτερης ο οποιος και αυτος κανει θεωριες για ios multitasking χωρις να ξερει ακριβως τι παιζει...Λοιπον για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα...Στην πραγματικοτητα σε καθημερινη χρηση, απλοτητα και ταχυτητα το iphone ειναι απλα πιο γρηγορο και πιο αποτελεσματικο! 1+1 κανουν 2 καταλαβετε το!Αν θελετε να χετε samsung και σας αρεσει δικαιωμα σας ομως μη προσπαθειτε με θεωριες να αποδειξετε κατι το οποιο το βλεπουμε με τα ματια μας!Εξαλλου για αυτο το λογο γινονται τα βιντεο για να ενημερωνουν τον κοσμο...Οταν το s6 ειχε βγει καλυτερο απο iphone 6 δεν εκατσα να γραψω τιποτα γτ πειστηκα απ'αυτο που ειδα και οχι μονο σ ενα βιντεο αλλα σε παρα πολλα!Και αν ολοι πια ειστε τοσο επαγγελματιες και ειδικοι επι του θεματος και μπορειτε να αποδειξετε αυτα που ισχυριζεστε καντε και εσεις βιντεo και ανεβαστε το και αν ισχυει θα τα αναιρεσω ολα!Αλλα με αποδειξεις ομως οχι με θεωριες!εξαλλου και οι utubers που βγαζουν αυτα τα βιντεο δεν ειναι ασχετοι εχουν κανει τροπο ζωης αυτο το πραγμα και γνωριζουν πολυ καλα απο τεχνολογια οπως και ο κωστας Βλαχακης γνωριζει οποτε μ αυτο που κανετε ειναι σαν αμφισβητειτε τη δουλεια αυτων των ανθρωπων!εχω σιχαθει να ακουω τις θεωριες του καθενος εδω μεσα...Αν εχετε να πειτε κατι να ισχυει και να ειναι ουσιωδες οχι αερολογιες!

  • Εγώ έχω να πω κάτι άλλο. Έχοντας το Samsung Galaxy Note pro 12.2 βρήκα μια ρύθμιση για το πόσες εφαρμογες θες να κρατάει στο back ground. Αν και εφόσον υπάρχει η ρύθμιση αυτή στο Note 5, πρέπει να ενεργοποιηθεί για να ανταπεξέλθει σωστά στη δοκιμασία. Οπότε πρέπει να θεωρούμε άκυρο το αποτέλεσμα τοη test?

  • Πραγματικα , αυτο να κανει το iphone multitasking και να μη κανει ο βασιλιας των τηλεφωνων ειναι ντροπιαστικο.

    Νιωθω σαν πατερας που ανακαλυψε οτι ο υιος του ειναι .... ! (Δε λεω τι ,καταλαβατε!!,προς θεου δε θελω να προσβαλω, απλα θελω να εκφρασω την απογοητευση σαν μεγεθος)

  • @Σωκρατης ναι φιλε, ανοίγω το "the verge", κλείνω το σαφάρι και όταν επιστρέφω έχει φορτώσει. Το iOS επιτρέπει real multitasking σε συγκεκριμένες εφαρμογές για να μη μπορεί ο κάθε μα..ας να σου τρώει πόρους με το bloat του και έτσι να έχουμε το χαλι που έχουν πχ στα Windows με 15000 διεργασίες να τρέχουν στο παρασκηνιο και να σου βιάζουν τον υπολογιστή. Πριν διαδώσετε μια χαζη φήμη καλό ειναι να το επιβεβαιώνετε πρώτα.

  • μόλις έκανα το τέστ όσο πιο πιστά μπορούσα σε OnePlus One. Αποτέλεσμα 1.20. Χωρίς να επανεκινήσει καμία εφαρμογή. Με αρκετά χειρότερο επεξεργαστή από του Note και 3γιγα ράμ. Οπότε το πρόβλημα είναι καθαρά του νοτε και όχι του ανδροιδ όπως λένε μερικοί.

  • Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα το είχε και το S6 όταν κυκλοφόρησε. Με το τελευταίο update έχει λυθεί. Οπότε το συγκεκριμένο test είναι μούφα.Είμαι χρήστης Xperia z3 compact και έχω χρησιμοποιήσει πολλά galaxy φίλων μου. Οπότε μη δίνεται σημασία.Είναι απλά ένα ατυχές test.

  • Εχω ανεβασει απο εχθες 3-4 σχολια και δεν εχει ανεβει κανενα.Υπαρχει προβλημα στο blog Κωστα;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.