Smartphones

Google Pixel 2: Τελικά θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 835;

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με το Pixel 2, θέλουν το επερχόμενο smartphone να έρχεται με το Snapdragon 835 τελικά.

To Snapdragon 835, είναι το ίδιο SoC που ενσωματώνουν οι περισσότερες ναυαρχίδες μεγάλων εταιρειών αυτή τη στιγμή, όπως το Samsung Galaxy Note 8 και το LG V30. Αυτό δηλαδή από μόνο του είναι θετικό, ωστόσο, τον περασμένο μήνα, ο Evan Blass, γνωστός για τις διαρροές του ανέφερε ότι το Pixel 2 και Pixel 2 XL θα έρχονται με το Snapdragon 836 και μάλιστα θα είναι τα πρώτα smartphone με αυτόν τον επεξεργαστή.

Όμως, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ο Snapdragon 836 να μην κυκλοφορήσει, ενώ το The Verge αναφέρει ότι τουλάχιστον ένα από τα δύο Pixel 2 μοντέλα, (δηλαδή είτε το Pixel 2, είτε το Pixel XL 2), θα έρχεται με το Snapdragon 835, σύμφωνα με καταχώριση της FCC.

Όμως, ο Evan Blass εμμένει στην άποψή του, αναφέροντας ότι η πηγή του, η οποία έχει αποδειχτεί ότι είναι συνεχώς αξιόπιστη, δηλώνει ότι το Pixel 2 θα έρχεται με το Snapdragon 836.

Στα υπόλοιπα, το Pixel 2, το οποίο θυμίζουμε ότι κατασκευάζει η HTC, λέγεται ότι θα έρχεται με οθόνη 4,97 ιντσών, ανάλυσης (1920 x 1080) και αναλογίας 16:9, θα έρχεται με RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB και 128GB. Το Pixel XL 2 (με κατασκευάστρια την LG) αναμένεται με οθόνη 5,99 ιντσών, αναλογίας 18:9 και επίσης 4GB RAM.

Να σημειωθεί ότι τα Pixel 2 και Pixel XL 2 αναμένονται στις αρχές Οκτωβρίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι λίγο ακριβότερα από τους προκατόχούς τους.

Πηγή

Σχόλια

  • "Να σημειωθεί ότι τα Pixel 2 και Pixel XL 2 αναμένονται στις αρχές Οκτωβρίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι λίγο ακριβότερα από τους προκατόχούς τους." Μαλιστα... τι να πεις?! Φυσικα τουμπανακι θα ναι αλλα ηρθε ο καιρος που το χιλιαρι δεν σου φτανει για ναυαρχιδα. Ευτυχως υπαρχουν ακομα σπουδαιες εναλλακτικες σε λογικοτατες τιμες.

  • Από το ^ότι πιο άσχημο έχω δει^ στο ^ότι πιο άσχημο έχω δει 2^ Για τιμή δεν συζητάω καν για να μην το κάνω ανέκδοτο το ποστ !

  • Τα έχουμε πει. η Google δε θέλει να τα σπάσει με τους κατασκευαστές. Η πουλά το λογισμικό της σε όλο τον κόσμο, η τηλέφωνα σε μια μερίδα. Προτιμά το πρώτο γι αυτό βγάζει μια αντιπαθητική συσκευή σε πιο αντιπαθητική τιμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.