Pixel 3 XL με Snapdragon 845 και 4GB RAM στο Geekbench;

google pixel 3 xl geekbench snapdragon 845 4gb ram, Pixel 3 XL με Snapdragon 845 και 4GB RAM στο Geekbench;

Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL από τη Google αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στο φθινόπωρο, με το Pixel 3 XL να εμφανίζεται στο Geekbench και να αποκαλύπτει μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Το Google Pixel 3 XL εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench κάτι που σημαίνει πως πιθανόν να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών. Κατά τη διάρκεια του single-core test πέτυχε 2426 πόντους ενώ στο multi-core πέτυχε 8355 πόντους και ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το ποιόν επεξεργαστή “φοράει”, η σύγκριση με αντίστοιχο test του Note 9, το οποίο διέθετε Snapdragon 845 και 6GB RAM, έδωσε 2411 και 8712 πόντους αντίστοιχα.

Από αυτό καταλήγουμε στο ότι ο επεξεργαστής στο Pixel 3 XL θα είναι ο Snapdragon 845, ενώ στη συγκεκριμένη δοκιμή, η μνήμη RAM της συσκευής ήταν στα 4GB και το λειτουργικό σύστημα το Android 9 που πιθανόν να ανακοινωθεί στις 20 Αυγούστου μαζί με την επίσημη ονομασία του. Να θυμίσουμε ότι η έκδοση Android Nougat έκανε το ντεμπούτο της στις 22 Αυγούστου 2016, ενώ το Android Oreo ανακοινώθηκε στις 21 Αυγούστου του επόμενου χρόνου.

Τέλος, αναφορικά με την ονομασία του Android P 9.0, το κωδικό όνομα “P” μπορεί να παραπέμπει σε διάφορα γλυκίσματα, Pumpkin Pie ή Pie, ενώ έχει διαρρεύσει ήδη η πληροφορία που θέλει την επόμενη μεγάλη έκδοση του Android να ονομάζεται Android Pistachio.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

4 gb ram δεν ειναι αρκετα πλεον…6 και πανω

_legri_

@Νικος

Έχεις μάθει κάπου τις απαιτήσεις του Android 9 και το λες;

Vladimiros

Ρε Νικο τα pixel εχουν στοκ android και με 4 ραμ μια χαρα κανει την δουλεια του χωρις κανενα προβλημα.μην μπαινουμε στο τρυπακι του μάρκετην
Τωρα δεν ειναι σιγουρο αν θα φοραει τον 845,αλλα για μενα θα πρεπει να βαλουν τον καινουριο επεξεργαστή γιατι μετα θα ειναι πισω απο αρκετες συσκευες που θα βγουν μετα!!

tOnY

Eκτος αν Νικο σου στελνουν δεδομενα απο τον επιταχυντη σωματιδιων CERN της Γενευης να τα αναλυεις καθε μερα τοτε ναι ισως και να ναι λιγατα 4gb.Εγω παντως παρατηρησα στην καθημερινοτητα μου οτι με τον sd 845 και 6 gb ram το ξυπνητηρι μου βαραει 0.0002 ms νωριτερα απο οτι ειχαν sd 660 και 4 gb ram.In ur faceeeeeee life!!!Ποτε ξανα χαμενα τα μιλισεκοντ μου

Γιώργος Κ.

Βλαδίμηρε δες το τελευταίο βίντεο του marques Brownlee ο οποίος λέει περίτρανα πως το pixel xl 2 που έχει με το πέρασμα του χρόνου έκανε αρκετό slow down. Βασικά σχεδόν όλα τα αντροιντ κινητά το κάνουν αυτό πλην κάποια mates που έχουν ειδικό αλγόριθμο. Πάει γρήγορα, φορτώνει τα πάντα αστραπιαία αλλά με το πέρασμα του χρόνου… Δεν

vladimiros

@Γιωργο δεν ξερω τι λεει αυτος ο τυπος αλλα ειναι και θεμα στον καθε χηστη μπορει εμεις οι 2 να εχουμε τα ιδια κινητα…εγω να το εχω γεμισει με 20 παιχνιδια και δεν ξερω κ εγω τι,και εσυ απλα να εχεις 2-3 παιχνιδια να το προσεχεις να κανεις εκαθαριση που κ που,επανεκιν συχνα κ.α…
Εχω ακομα το Ζ5 και πραγματικα ακομα παει μπαλα (σχεδον)σαν οταν το πηρα…και θελω να παω στο ΧΖ2 αλλα δεν παει η καρδια μου ακομα να το αλλαξω..αφου δεν κολλαει καθολου με τα 3gb ram.. και εδω μου λετε τα 4 ειναι λιγα..για μια συσκευη που ειναι ακομη πιο στοκ απο τα Xperia

Γιώργος Κ.

Βλαδίμηρε δεν κάνουν τα περισσότερα gb το να είναι πιο γρήγορο το κινητό σε βάθος χρόνου. Τα περισσότερα gb είναι κατά κύριο λόγο για ένα καλύτερο multitasking. Δυστυχώς το Android έχει πολλή σαβούρα μέσα και καθώς περνά ο καιρός τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα κινητά μαζεύουν διάφορα και γίνονται πιο αργά. Εκτός, όπως είπα, κάποιων mates (είχα το 9) τα οποία πραγματικά όσο περνά ο καιρός γίνονται καλύτερα ακόμη κι από όταν ήταν στην αρχή.

hayate

@George εσένα τι αγγούρι σου μπαίνει; Γιατί δε μας λες; προσπάθησε όμως αυτή τη φορά να το γράψεις ορθογραφημενα αγράμματε!!

Κι εγώ συμφωνώ. Έχω mate 10 pro και ξέρω. Το κινητό πάει σφαίρα. Κάθε μέρα και καλύτερα. Κι αφήστε τον κάθε ψυχακια να λέει ότι θέλει. Ας είχε τελειώσει το δημοτικό να τον λαμβαναμε υπόψη

hayate

Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα δε μπορώ Χαχαχαχαχα πέθανα Χαχαχαχαχα. Η Sony με το – 15% ποσοστό, τις ξεπλυμενες οθόνες, τις κάμερες που ζεσταίνονται και τα bezels που χωράνε κανονική κωμόπολη πάνω τους. Κι όλα αυτά με μόνο 1000 ευρώ !! Πραγματικά σαν να αγοράζεις οικόπεδο…

hayate

Τουλάχιστον δεν σου κόβει το βίντεο την ώρα που τραβάς για να σου πει ότι το κινητό ζεστάθηκε. Που να βρίσκεις μετά σεσουάρ να το κρυώνεις το έρμο… Άκου να σου πω IoanniJB ή bezilys, πες πρώτα στην αγαπημένη σου Sony να φτιάξει τα τόσα λάθη που κάνει κατά καιρούς (βλέπε:μη σύνδεση σε WiFi, ασθενές ή καθόλου σήμα GPS, επανεκκίνηση όταν βγει η sim, αδιάβροχοποιηση του κ***ου στυλ δεν το βάζετε καλά στο νερό και τα λανθασμένα picture processings) γιατί έτσι όπως το πάει θα το κλείσει το μαγαζάκι. Το πιάσες μικρέ αγράμματε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.