Pixel 4 και Pixel 4 XL: Hands-on video αποκαλύπτουν τα πάντα

Τις τελευταίες ημέρες τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL βρίσκονται στο επίκεντρο των διαρροών. Καθημερινά βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες οι οποίες είτε επιβεβαιώνουν τα φημολογούμενα μέχρι τώρα χαρακτηριστικά είτε προσθέτουν νέες τεχνολογίες.

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν δύο σύντομα σε διάρκεια hands-on video τα οποία αποκάλυψαν τον σχεδιασμό των δύο smartphone όπου επιβεβαιώθηκε το κανονικό bezel στο front panel που θα κρύβει κάμερα, αισθητήρες και ηχείο.

Χθες στο Youtube κυκλοφόρησαν δύο νέα hands-on video για το Pixel 4 και Pixel 4 XL. Το πρώτο βίντεο εμφανίζει το άσπρο χρώμα ενώ το δεύτερο εμφανίζει την μαύρη και πορτοκαλί έκδοση. Τα hands-on video επιβεβαιώνουν την οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz η οποία ονομάζεται Smooth Display. Επιπλέον, υπάρχουν λειτουργίες όπως Screen Attention, Ambient EQ καθώς και μία προ-εγκατεστημένη εφαρμογή η οποία ονομάζεται Recorder.

Pixel 4 hands-on, Pixel 4 και Pixel 4 XL: Hands-on video αποκαλύπτουν τα πάντα

Επίσης, επιβεβαιώνεται η χωρητικότητα της μνήμης RAM του Pixel 4 XL καθώς ανέρχεται στα 6GB. Η οθόνη του έχει μέγεθος 6.23 ίντσες με ανάλυση 3040 x 1440 pixels και panel τύπου OLED. Στο βίντεο βλέπουμε και μερικά camera samples τα οποία δείχνουν τις δυνατότητες της τριπλής κάμερας που θα ενσωματωθεί στο τετράγωνο πλαίσιο που θα τοποθετηθεί στην πάνω αριστερά γωνία.

Τα δύο Pixel 4 smartphone λέγεται ότι θα ενσωματώνουν μνήμη RAM που ξεκινάει από τα 4GB και ίσως φτάνει μέχρι τα 8GB και τον Snapdragon 855. Αυτή τουλάχιστον την πληροφορία έχουμε από καταχωρήσεις που εμφανίστηκαν στο Geekbench. Να υπενθυμίσουμε ότι διέρρευσε και το promo video το οποίο παρουσιάζει την βελτιωμένη κάμερα και το βελτιωμένο Google Assistant.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.