Smartphones

Pixel 6 και Pixel 6 Pro: κυκλοφορούν με update από την πρώτη μέρα

Αν υποθέσουμε πως προλάβατε και παραγγείλατε το νέο Pixel 6 ή Pixel 6 Pro, θα πρέπει ήδη να ξέρετε πως παίρνει λίγο χρόνο για να το ρυθμίσεις στην αρχή. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως ένα ποστ στο φόρουμ της υποστήριξης Google τονίζει, υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικού.

Το ποστ δίνει την εντύπωση πως οι λειτουργίες τις αναβάθμισης είναι αναγκαίες. Ωστόσο δεν είναι σαφές τι θα γινόταν αν απλώς ξεκινούσε κανείς να χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς αυτήν. Σύμφωνα με την Google ο αριθμός κατασκευής είναι ίδιος και για τα δύο κινητά και θα πρέπει να δείχνει SD1A.210817.036 ή SD1A.210817.036.A8 για τους πελάτες του Verizon. Αν το κινητό φτάσει σε εσας νωρίτερα, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε για την αναβάθμιση.

Σύμφωνα με την ομάδα μας, όλες οι μονάδες αναθεώρησης εκτελούν την ίδια έκδοση μετά την εγκατάσταση της πρώτης ενημέρωσης, επομένως τυχόν εμφανίσεις που βλέπετε εδώ και εκεί χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη για μια συσκευή που απαιτεί σύνδεση δικτύου και επιτρέπει την αύξηση της παραγωγής ακόμη και όταν ολοκληρωθεί το λογισμικό εκκίνησης.

Η ενημέρωση της πρώτης μέρας εγκαθίσταται όταν ολοκληρωθεί το setup και η Google λέει πως μπορεί να πάρει περίπου 25-50 λεπτά για την λήψη και εγκατάσταση. Τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν να αποστέλλονται στις 28 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως θα μάθουμε πολύ σύντομα απο πρώτο χέρι κριτικές και εμπειρίες.

Επεξεργάστηκε την 27 Οκτωβρίου 2021 13:03

Σχόλια

  • Το κείμενο δεν έχει κανέναν ειρμό…
    Στεγνή αντιγραφή από το αγγλόφωνο(;) κείμενο.

    • Είναι νέα συντάκτης. Να την βοηθήσουμε με τον καλό μας λόγο. Θα στρώσει.

      • Ναι οκ Κώστα, αλλά ας γίνεται κι ένα quality control από κάποιον άλλον, πριν ανέβει το κείμενο. Επίσης για την verizon και τα αμερικάνικα δίκτυα θα έπρεπε να μας νοιάζει; Καλό θα είναι η μετάφραση που γίνεται να "ακουμπάει" και την ελληνική πραγματικότητα και να μην γίνεται η μετάφραση απλά για να γίνεται. Φιλικά.

        • Δεν υπαρχει τμήμα quality control. Μην στέκεστε στα ίδια. Σας έδωσα μια εξήγηση. Έχουμε τόσα άρθρα κάθε μέρα σχολιαστε εκείνα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Μένια Ράπτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.