Smartphones

Pixel 7a: Διέρρευσαν πραγματικές φωτογραφίες

Μετά το ακυκλοφόρητο, φημολογούμενο Google Pixel Fold που είδαμε να κάνει βόλτες στο μετρό της Νέας Υόρκης, τώρα ένας tipster του Twitter μοιράζεται τρεις φωτογραφίες από αυτό που φαίνεται να είναι το επόμενο mid-ranger της Google, το Pixel 7a.

Ο Debayan Roy, γνωστός ως Gadgetsdata, δημοσίευσε τις φωτογραφίες με μία να δείχνει το πίσω μέρος της συσκευής που περιλαμβάνει την εικονική πλέον γραμμή κάμερας του Pixel και μια άλλη να αποκαλύπτει τη σελίδα Σχετικά με το τηλέφωνο (στα βιετναμέζικα) η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι η συσκευή είναι το Pixel 7a.

 

Σύμφωνα με τις φήμες, η Google ενίσχυσε τη μεσαία της κατηγορία φέτος με το πάνελ OLED 6,1 ιντσών που διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz (το Pixel 6a είχε ρυθμό ανανέωσης 60 Hz) και ανάλυση 1080p. Η συσκευή πιθανότατα θα τροφοδοτείται από το τσιπ Tensor 2 SoC που θα περιλαμβάνει το τσιπ Wi-Fi Bluetooth της Qualcomm, το WCN6740.

Ο tipster αναφέρει ότι το σώμα της συσκευής δεν είναι πλαστικό αλλά μεταλλικό. Ακόμα, φέρεται να διαθέτει τον αισθητήρα 64MP Sony IMX787, ultrawide αισθητήρα 12MP (μάλλον τον Sony IMX712), ενώ η συσκευή θα μπορούσε να υποστηρίξει ασύρματη φόρτιση 5W.

Επιπλέον, το Pixel 7a αναμένεται να υποστηρίζει τη λειτουργία Magic Eraser, η οποία αφαιρεί ανεπιθύμητους ανθρώπους, ζώα και αντικείμενα από τις φωτογραφίες, τη δυνατότητα Direct My Call που σας δείχνει στην οθόνη όλες τις πιθανές επιλογές όταν καλείτε μια επιχείρηση για παραλείψετε το ηχογραφημένο μήνυμα και Photo Unblur που διορθώνει τις θολές φωτογραφίες που λαμβάνονται από οποιαδήποτε κάμερα και είναι αποθηκευμένες στο Google Photos.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.