POCO F2 Pro: Θα είναι rebrand του Redmi K30 Pro;

Εδώ και πολύ καιρό η Redmi και POCO έχουν μετατραπεί σε ξεχωριστές εταιρείες. Οι θυγατρικές της Xiaomi βγάζουν δικά τους προϊόντα, αλλά οι τρεις εταιρείες συνεχίζουν τα rebrands. Σύμφωνα με πληροφορίες από το XDA Developers, το POCO F2 Pro θα είναι απλό rebrand του Redmi K30 Pro.

Τι παίζει με τα rebrand;

Με βάση όσα αναφέρει το XDA Developers, και σε αντίθεση με τον Γενικό Διευθυντή της POCO C Manmohan, το POCO F2 Pro θα είναι η rebrand έκδοση του Redmi K30 Pro για την Ινδική αφορά.

Η ιστοσελίδα ανακάλυψε ότι στη σελίδα υποστήριξης του Google Play  υπάρχει το POCO F2 Pro με κωδικό όνομα “Imi”, το οποίο είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που η Xiaomi χρησιμοποιεί στο Redmi K30 Pro.

Οπότε, αν η παραπάνω πληροφορία ισχύει, τότε τα F2 θα είναι δύο, το απλό και το POCO F2 Pro. Τα χαρακτηριστικά του Pro μοντέλου θα ίδια με αυτά του K30 Pro της Redmi. Δηλαδή, σε επίπεδο επεξεργαστή θα διαθέτει τον Snapdragon 865.

Η οθόνη του F2 Pro θα είναι 6,7 ιντσών και θα έχει ανάλυση FullHD+, η selfie κάμερα θα έχει αισθητήρα 20MP, και στο module θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Η κύρια κάμερα θα είναι 64MP, θα υπάρχει μία υπερευρυγώνια 13MP, ένας τηλεφακός 5MP, και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Τέλος, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.700mAh και θα υποστηρίζει ταχυφόρτιση 33W.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαΐου 2020 8:33

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.