Poco X2: Επιβεβαιώθηκαν οθόνη 120Hz και καμερα 64MP

, Poco X2: Επιβεβαιώθηκαν οθόνη 120Hz και καμερα 64MP

Τις προηγούμενες ημέρες, αποκαλύφθηκε ένα teaser που κρυβόταν στο βίντεο που ανέβασε η Poco στο Twitter και σήμερα επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Poco X2 το οποίο θα ανακοινωθεί στις 4 Φεβρουαρίου.  Επιπλέον, η Poco φέρνει και νέα hashtag τα #SmoothAF και #PocoX2.

Το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας ως ξεχωριστή από την Xiaomi θα έχει οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και όντας rebranded έκδοση του Redmi K30 θα ανέρχεται στα 120Hz. Για προώθηση του χαρακτηριστικού αυτού η Poco δημιούργησε και την ιστοσελίδα η οποία τρέχει μόνο στα κινητά μέσω της οποίας μπορείτε να ελέγξετε αν το τηλέφωνο σας είναι “Smooth AF“.

Το πακέτο θα συνοδεύει και μία κάμερα με τον αισθητήρα IMX686 των 64MP της Sony ενώ οι κάμερες στο σύνολο θα είναι έξι εκ των οποίων οι τέσσερις θα φιλοξενούνται στην πλάτη και οι δύο στο front panel.

Το Poco X2 πιθανόν θα ενσωματώνει τον Snapdragon 730G, 8GB μνήμη RAM και θα τρέχει το Android 10 ενώ άγνωστη παραμένει η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πετρος

730g λιγο δεν ειναι? Να δουμε και τιμη..

Panos Christak

Όχι δεν είναι λίγο γιατί θα χρησιμοποιεί το 5G

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.