Smartphones

Poco X2: Teaser επιβεβαιώνει ότι είναι rebranded έκδοση του Redmi K30

Η Poco σε τέσσερις μόλις ημέρες, αναμένεται να παρουσιάσει το Poco X2 το οποίο φημολογούνταν ότι θα είναι rebranded έκδοση του Redmi K30. Η επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας ήρθε γρήγορα από την ίδια την εταιρεία με teaser video στο Twitter.

Στο teaser video μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα smartphone σε μωβ χρώμα το οποίο θα μπορούσε να είναι το Redmi K30 ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στο power button το οποίο υπάρχει επίσης στο Redmi K30.

Να υπενθυμίσουμε ότι renders που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες έδειχναν και αυτά παρόμοιο σχεδιασμό τόσο στο front panel όσο και στην πλάτη του smartphone το οποίο θα φιλοξενεί την τετραπλή κάμερα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε οθόνη των 6.67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και τον Snapdragon 730G με 6GB ή 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Στο punch-hole θα υπάρχουν δύο κάμερες ενώ η πλάτη θα έχει τέσσερις επιπλέον με κύριο αισθητήρα τον Sony IMX686 των 64MP. Τέλος, η μπαταρία θα έχει 27W fast charge αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη την χωρητικότητα της.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.