Smartphones

Πάνω από 130 αμερικανικές εταιρείες θέλουν να συνεργαστούν με την Huawei

Η κυβέρνηση Τραμπ, απέκλεισε την Huawei από την Αμεική ωστόσο έδωσε το δικαίωματα στις Αμερικανικές εταιρείες να συνεργαστούν με αυτήν. Για να επιτευχθεί όμως μία τέτοια εμπορική συνεργασία οι εταιρείες θα έπρεπε να λάβουν μία ειδική άδεια από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ η οποία θα επιτρέπει τις εμπορικές συναλλαγές. Σήμερα σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι έχουν πληροφορίες για το θέμα αποκάλυψαν ότι τουλάχιστον 130 εταιρείες που έχουν έδρα την Αμερική έκανα αίτηση για να συνεργαστούν με την Huawei.

Ο Wilbur Ross, Γραμματέας Εμπορίου της Αμερικής δήλωσε ότι οι εταιρείες θα μπορούν να προμηθεύσουν και να προμηθευτούν από την Huawei υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία των ευρέως διαθέσιμων και τα οποία δεν απειλούν την εθνική ασφάλεια. Τα προϊόντα αυτά δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη πολύ πιθανόν το επόμενο διάστημα να υπάρξει κάποια ενημέρωση.

Η Huawei αναμένει από τον αποκλεισμό στις ΗΠΑ πτώση της τάξεως των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, η Αμερική έδωσε επιπλέον 90 ημέρες περιθώριο στον Κινεζικό κολοσσό ώστε οι αγροτικές περιοχές της Αμερικής να μπορέσουν να αλλάξουν το hardware δικτύωσης.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Αυγούστου 2019 19:20

Σχόλια

  • Γιατί πρέπει για εναν τρελό να την πληρώσουν εκατομμύρια χρήστες? Αν πιστεύει πως πρέπει να αποκλείσει την huawei ας το κάνει στην χώρα του μονο,ο υπόλοιπος κόσμος δεν φταίει σε τίποτα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.