Μάθε ποιοι έχουν το ίδιο πακέτο καρτοκινητής και μίλα δωρεάν

Έχεις What’s Up, Vodafone CU ή Wind F2G και θέλεις να μάθεις ποιοι από τους φίλους και τους γνωστούς σου χρησιμοποιούν το ίδιο πακέτο καρτοκινητής ώστε να μιλάς και να ανταλλάσεις μαζί τους μυνήματα δωρεάν; Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία και εξοικονόμησε χρήματα!

Η αποστολή των γραπτών μηνυμάτων είναι δωρεάν και για τα τρία πακέτα καρτοκινητής.

– Από καρτοκινητό Cosmote What’s Up στέλνουμε γραπτό μήνυμα στο 1314 γράφοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλουμε να μάθουμε αν είναι What’s up προσθέτοντας μπροστά τα γράμματα “WU”, παράδειγμα WU 6971234567 στο 1314.
– Απο καρτοκινητό Vodafone CU στέλνουμε γραπτό μήνυμα στο 1253 γράφοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλουμε να μάθουμε αν είναι CU παράδειγμά, 6941234567 στο 1253.
– Από καρτοκινητό Wind F2G στέλνουμε γραπτό μήνυμα στον αριθμό 1274 γράφοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλουμε να μάθουμε αν είναι F2G, παράδειγμα 6931234567 στο 1274.

Σημείωση: Αν γνωρίζετε τα νούμερα αποστολής SMS για τα υπόλοιπα πακέτα καρτοκινητής παρακαλώ να τα αναφέρετε ώστε να συμπληρώσουμε την παραπάνω λίστα.

, Μάθε ποιοι έχουν το ίδιο πακέτο καρτοκινητής και μίλα δωρεάν

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tirnavos

πολύ χρήσιμο…

Γιώργος

Αυτά τα πακέτα με τα 1500 τελικά θα κοπούν Κώστα; Κάτι ακούστηκε για συμφωνία των τριών εταιριών για να τα σταματήσουν…

Nikos

Ποία είναι η χρέωση όμως αυτών των μηνυμάτων ?

MoreAndroid

Όλα δωρεάν είναι!

@Γιώργος Ναι θα κοπούν τελικά!

giannis

Αν κοπούν τα πακέτα αυτά που είχαμε μέσα στο 2010 τότε κλάυτα Χαράλαμπε!Καλά είχαμε βολευτεί.Θα γυρίσουμε πάλι σε εποχές που βάζαμε κάρτα 10 ευρώ-πέρναμε τηλέφωνο και μετά χρειαζόταν να κάνουμε και πάλι ανανέωση

Ιάσονας

Ελλαδάρα…
Στην αγγλία με 20 ευρώ τον μήνα έχεις 600 λεπτά προς οποιονδήποτε, 600 μηνύματα και απεριόριστο ίντερνετ. Όποιος δεν το πιστεύει ας μπει εδώ https://www.t-mobile.co.uk/shop/mobile-tariffs/

Είναι η μόνη που έψαξα, ΄΄οχι απαραίτητα η φτηνότερη. Πριν 3 χρόνια που σπούδαζα αγγλία, τα ίδια ήταν. Τότε δίνανε 200-300mb νομίζω και εμείς ακόμα παίζουμε με 40.

Και εδώ πληρώνουμε 3 ευρώ τα 60mb. Να ναι καλά η q που έδινε άθελα της απεριόριστο ίντερνετ τόσο καιρό. Από φεβρουάριο μετακομίζω αγγλία.

Αλέλανδρος Αντωνιάδης

Ρε παιδια ενταξει μπορει να κοπουν τα πακετα των 1500 οκ!αλλα δεν ειναι τοσο χαζοι να μας αφησουν ετσι!δε τους συμφερει!ολο και κατι θα βγαλουνε!!οσο για το αν ειναι δωρεαν τα μηνυματα..ναι ειναι και με τις τρεις εταιριες..

Ιάσονας

Για την Q έχουμε κάτι;

Nikos

Μόνο από καρτοκινητό μπορούμε να στείλουμε ?

ΜΑΝΟΣ

Μήπως ξέρουμε και την πατέντα που θα βγάλουν ? Γιατί εγώ τα 1500 τα τελειώνω κι όλας , και λογικά θα χρειάζομαι πολύ κάρτα για να στέλνω τόσα μηνήματα όσα στέλνω … Αν δεν βγάλουν κάποια άλλη πατέντα θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε εταιρία καρτοκινητής ! Δεν γίνονται αυτά !

hypest

Χωρίς να είμαι σίγουρος, αρχική πηγή της (μαζεμένης) πληροφορίας ίσως είναι το https://myf2g.com/tip-of-the-day όπου γράφτηκαν συγκεντρωμένα τα SMS για τις 3 εταιρίες και πιθανότατα από παράβλεψη, το cartaMobile post δεν ανέφερε το myF2G.com ως πηγή :). To post στο myF2G.com προηγήθηκε κατά μία εβδομάδα (5/1/2011) περίπου απο το αντίστοιχο του cartaMobile (13/1/2011). have fun, hypest
Disclaimer: είμαι ο admin του myF2G blog.

hypest

@cVlachakis: no harm done και ευχαριστώ 😉

Marios Basileiou

και μια και μου εδωσες ιδεα εκανα ενα προγραμματακι και το εβαλα στο μαρκετ για να σας ειναι πιο ευκολο!!

Ιάσονας

Marios, πως λέγεται το πρόγραμμα;!

Marios Basileiou

Can i text for free? αλλα υπαρχει προβλημα με την Whatsup και προσπαθω να το διορθωσω

Ιάσονας

Εμένα πάντως δεν μου δουλεύει με q.
Δοκίμασα f2g για ένα νούμερο που είναι απλά wind και δεν μου έβγαλε τίποτα…
Ούτε καν κάποιο έρρορ.

Marios Basileiou

Επειδη φιλε μου αυτη η υπηρεσια οπως ειπε και ο Κωστας και εγω στην περιγραφη λειτουργει μονο απο καρτοκινητο για την ιδια καρτοκινητη που θελεις να ελεξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.