Smartphones

Ένα πρωτότυπο Huawei P50 εμφανίζεται ξαφνικά

Οι εικόνες του Huawei P50 που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το επερχόμενο μοντέλο. Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι ότι ο σχεδιασμός εδώ είναι αρκετά διαφορετικός από το αναμενόμενο.

Εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει renders για το επερχόμενο Huawei P50, αλλά η εικόνα που έρχεται από τη δημοσίευση των φωτογραφιών του πρωτοτύπου είναι διαφορετική. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να αποφανθεί ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με τον τελικό σχεδιασμό του μοντέλου. Μιλάμε για ένα πρωτότυπο, οπότε όλα είναι ρευστά. Παίρνουμε, όμως, μία ιδέα από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του νέου μοντέλου.

Το κύριο χαρακτηριστικό του πρωτοτύπου είναι οι κυρτές άκρες της οθόνης, με στρογγυλό πλαίσιο στο πίσω μέρος όπου φιλοξενείται το camera setup. Στην πάνω δεξιά γωνία είναι τοποθετημένες οι κάμερες, με το Leica logo να δηλώνει ότι θα πρέπει να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τις φωτογραφικές επιδόσεις του επερχόμενου Huawei P50.

Ένα στοιχείο που θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από την οθόνη. Περιμένουμε την παρουσίαση του Huawei P50 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επεξεργάστηκε την 9 Απριλίου 2021 11:25

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.