Smartphones

Πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6T κάνει τα pixel να κινούνται στην οθόνη αλλάζοντας χρώμα

Υπάρχουν ορισμένοι κάτοχοι του OnePlus 6T που αναφέρουν πρόβλημα με την οθόνη η οποία εμφανίζει τυχαία αλλαγή χρώματος στα pixel ενώ αυτά κινούνται προς τυχαίες κατευθύνσεις, με την OnePlus να είναι ενήμερη για αυτό και τους καταναλωτές να περιμένουν μια επίσημη απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του OnePlus 6T αναφέρουν στα forum της OnePlus, πως εμφανίζεται ένα “κύμα” από pixel τα οποία γίνονται ροζ, μωβ, κόκκινα, και μετακινούνται στην οθόνη κυρίως από πάνω προς τα κάτω, με ελάχιστους να καταφέρνουν να τραβήξουν screenshot αλλά υπάρχει κάποιος που δημοσίευσε video το οποίο απεικονίζει το πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Το πρόβλημα φαίνεται να μην εμφανίζεται σε πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα πρόβλημα στην οθόνη, για το οποίο δεν είναι γνωστό αν έχει να κάνει με το hardware ή το software της συσκευής. Χωρίς να είναι κάτι επίσημο, στα forum της OnePlus υπάρχουν αναφορές πως το πρόβλημα έχει να κάνει με την οθόνη, ενώ μια επίσημη τοποθέτηση από την ίδια την εταιρεία θα ξεκαθάριζε τι προκαλεί αυτόν τον κυματισμό των pixel.

Ένας χρήστης δήλωσε πως το πρόβλημα εμφανίζεται μετά το ξεκλείδωμα της συσκευής όπου εμφανίζεται ένα κύμα από ροζ και μωβ pixel στην οθόνη, το οποίο μπορεί να μην επηρεάζει τη λειτουργία του OnePlus 6T αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Άλλοι αναφέρουν πως το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, ενώ άλλος τόνισε πως υπάρχει μια γραμμή από ροζ, μωβ και λευκά pixel που κινείται από τη μέση προς το πάνω μέρος της οθόνης και εμφανίστηκε μετά από ορισμένες φορές που ενεργοποίησε τη συσκευή ξεκλειδώνοντάς την.

Η OnePlus έχει ενημερωθεί σχετικά με αυτό το πρόβλημα και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια απάντηση και λύση μέσω software update ή πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό και σχετίζεται με το hardware της συσκευής.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.