Καλύτερο smartphone της χρονιάς το Qtek 8500 στα Mobile Awards 2007

Το βραβείο του καλύτερου smartphone της χρονιάς απέσπασε το Qtek 8500 της HTC στο πλαίσιο της τελετής απονομής των «Mobile Awards 2007», που πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σειρά μοντέλων Qtek και HTC βρέθηκαν στον κατάλογο με τις υποψηφιότητες για τα βραβεία, όπως αυτό του καλύτερου PDA, του καλύτερου 3G τηλεφώνου και του καλύτερου κινητού τηλεφώνου της χρονιάς.

Το βραβείο εκ μέρους της ACE-Hellas παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Διονύσης Ιωακείμ. Ο κ.Ιωακείμ ευχαρίστησε όσους ψήφισαν το Qtek 8500, τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και το καταναλωτικό κοινό, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει την προτίμησή τους στις συσκευές Qtek και HTC, γεγονός που αποτυπώνεται και στις επανειλημμένες βραβεύσεις των συσκευών στα Mobile Awards.

Τα Mobile Awards διοργανώνονται για έβδομη συνεχή χρονιά από την εταιρία Smartpress, το περιοδικό «Κινητή Τηλεφωνία και Τηλεπικοινωνίες» και το τηλεπικοινωνιακό site myphone.gr και έχουν πλέον καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Υπενθυμίζουμε πως το Qtek 8500 είναι το πρώτο πολύ λεπτό windows mobile smartphone με τεχνολογία EDGE, που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά. Το πάχος του δεν ξεπερνά τα 16 χιλιοστά και το βάρος του τα 99 γραμμάρια. Στα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του περιλαμβάνονται δύο έγχρωμες οθόνες, μια εξωτερική και μια εσωτερική (ανάλυσης 240×320), κάμερα 1,3 Mpixels, Bluetooth και θύρα miniUSB, αναπαραγωγή MP3 και βίντεο, αποστολή και λήψη e-mail, προβολή Word/Excel/PowerPoint και PDF αρχείων.

Επεξεργάστηκε την 26 Δεκεμβρίου 2008 13:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.