Qualcomm και Asus συνεργάζονται στη δημιουργία ενός νέου gaming smartphone

, Qualcomm και Asus συνεργάζονται στη δημιουργία ενός νέου gaming smartphone

Η Asus είναι είναι προσηλωμένη εδώ και καιρό στη δημιουργία gaming smartphones, με το τελευταίο της να είναι το Asus ROG Phone 3, που από πολλούς κριτικούς έχει ανακηρυχθεί ως το γρηγορότερο smartphone αυτή τη στιγμή. Όμως, φαίνεται πως η Asus είναι έτοιμη να ανεβάσει τον πήχη ακόμα υψηλότερα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες της ταϊβανέζικης ιστοσελίδας Digitimes αναφέρουν πως η Asus θα συνεργαστεί με την Qualcomm για τη δημιουργία ενός νέου gaming smartphone, το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει μάλιστα πριν το τέλος του 2020. Σύμφωνα με την πηγή, η Asus αναλαμβάνει το σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας, ενώ η Qualcomm θα αναλάβει το λογισμικό για τον Snapdragon 875.

Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τη συσκευή, με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι οι δύο εταιρείες θα κατασκευάσουν τουλάχιστον 500.000 τεμάχια. Να θυμίσουμε πως ήδη η Asus έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στο λογισμικό του ROG Phone 3, ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον εν λόγω επεξεργαστή. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν τη νέα συσκευή μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.