Qualcomm Snapdragon 210, Νέος επεξεργαστής για entry-level devices

Η Qualcomm ανακοίνωσε τον επεξεργαστή Snapdragon 210 για entry-lever smartphones και tablets με συνδεσιμότητα 4G/LTE (Cat 4) αλλά και υποστήριξη για δύο κάρτες SIM. Ο νέος Snapdragon 210 υποστηρίζει 1080p αναπαραγωγή βίντεο και ενσωματώνει Adreno 304 GPU.

Σύμφωνα με την Qualcomm η λειτουργία Quick Charge 2.0 επιτρέπει στην μπαταρία της συσκευής να φορτίζει έως και 75% πιο γρήγορα.

Με αυτόν τον επεξεργαστή θα παρουσιαστούν μοντέλα smartphones και tablets με κάμερα έως 8 Megapixel, με HDR και auto-focus.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Σεπτεμβρίου 2014 8:54

Σχόλια

  • Για entry level καλυτερα οι εταιρειες να χρησιμοποιησουν αλλες εταιρειες οπως mediatek γιατι μεχρι και ο 8πυρηνος 64bit 615 της qualcomm δεν εχει καλες επιδοσεις... Σε καταναλωση ισως εχει το πανω χερι... θα δειξει...

  • @ ΚωσταςD.

    Νομίζω η διαφορά είναι στην υποστήριξη δικτύου LTE. Δε θυμάμαι η mediatek να έχει κάποιο SoC με LTE για entry level...

  • @ ΚωσταςD το καλό με την Qualcomm είναι ότι δίνει τους drivers για τους επεξεργαστές της πολύ πιο εύκολα από την MediaTek. Για αυτό έχουν κ καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα των developers.(Αν κ τελευταία αυτό φαίνεται να αλλάζει)
    Άλλωστε όπως ανέφερε πολύ σωστά και ο ioankav είναι η μόνη εταιρεία προς το παρόν που προσφέρει φτηνούς επεξεργαστές με LTE.

  • Όσον αφορά τους x64 bit επεξεργαστές οι πραγματικές τους δυνατότητες θα φανούν με Την έλευση του Android L όπου το σύστημα εγγενώς θα υποστηρίζει τα 64bit.

  • Συμφωνω παιδια στο lte που λετε, αλλα σε μετρησεις που ειδα στο htc desire 820 στο antutu 4 ειχε score μολις 18514 για αυτο το ειπα. Παντως εχεις δικιο dark master ειναι και τα drivers στη "μεση" :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.