Smartphones

Razer Phone: Διέρρευσαν σχεδόν τα πάντα λίγο πριν γίνει επίσημο

Για όσους ίσως να μην το έχουν ακούσει, η Razer ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της κινητό και έχει προγραμματίσει press event για την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο, σήμερα έρχεται διαρροή, η οποία αποκαλύπτει τα πάντα.

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Reddit, φαίνεται να προέρχεται από πάροχο της Μ. Βρετανίας και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο Razer Phone.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Razer Phone θα έχει οθόνη 5.72 ιντσών IGZO με 120Hz refresh rate, η ανάλυση δεν αναφέρεται, αλλά λογικά θα είναι τουλάχιστον QHD. Διαθέτει Dolby Atmos ήχο με dual front-facing ηχεία και ενισχυτές πιστοποιημένους από την THX.

Στην πλάτη έχει τοποθετημένη διπλή κάμερα 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.75 και 13 Megapixel (f/2.6 zoom camera). Η μπαταρία είναι 4000mAh, έχει μνήμη RAM 8GB. Ο επεξεργαστής δεν αναφέρεται στην λίστα, αλλά θα πρέπει να είναι ο Snapdragon 835.

Περισσότερα θα μάθουμε αύριο, μαζί με τις πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Σχόλια

  • Ενα Sony με IGSO οθόνη ειναι. Αφου εχει στερεωφωνικά ηχεία πιστεύω οτι ειναι καλή πρόταση αλλα θα ήθελα η ανάλυση να ηταν 4Κ.

  • Η razer δεν βάζει bezels πουθενά. Δεν έβαζε bezels πριν ανακαλυφθουν οι οθόνες. Θα βάλει τώρα?

  • Και εκεί που έχουν μείνει όλοι με qc3 και κάποιοι που μοσχοπουλάνε και ας είναι ακόμα πιο πίσω στο qc2, έρχεται τώρα αυτό με qc4+. Άραγε σε ταχύτητα να ξεπερνάει τα super charge της Huawei και dash charge της OnePlus;
    Ας παρουσιαστεί με το καλό να δούμε και επίσημα στοιχεία για βάρος, μέγεθος και λοιπά specs και βλέπουμε.. για το κοινό που θα απευθύνεται πάντως νομίζω θα είναι πολύ καλό.

  • @KostasB επειδή απευθύνεται σε απαιτητικούς Gamers μπορώ να σου εκπειρας ότι η μπαταρία αυτή δεν επαρκεί!

  • @bezilys δεν διαφωνώ. Γι'αυτό και είπα πολύ καλό και όχι τέλειο. Κάπου θα έχει και μειονεκτήματα δεν μπορεί. Αλλά αν σου βάλουν 10000mah και το βάρος εκτοξευθεί στα 300γρ τότε τι να το κάνεις; Ήδη κάποια smartphones έχουν φτάσει τα 200 και μου φαίνεται υπερβολή να τα ξεπεράσουμε.

  • @bezilys

    δεν υπαρχουν απαιτητικοι gamers στα κινητα...μιλαμε για casual gaming και τιποτα παραπανω..αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι overkillill για να χρεωσουν στον θεο τη συσκευη..

  • Χωρίς φυσικά controllers (εκτός αν κυκλοφορήσουν ως αξεσουάρ) και τεράστια μπαταρία (8000mAh+) δεν έχει νόημα ο όρος gaming smartphone...

    Ειδάλλως η πλειοψηφία των mobile games που κυκλοφορούν σήμερα τρέχουν άνετα σε όλες τις hi-end και σε πολλές mid-range και entry-level συσκευές.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.