Smartphones

Realme 6 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στην Ευρώπη με 350 ευρώ και δώρο Buds 2

Η Realme αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και αυξάνει διαρκώς τόσο το πλήθος των μοντέλων που διαθέτει, όσο και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Αυτή τη φορά, η εταιρεία φέρνει το Realme 6 Pro στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά

Το Realme 6 Pro έχει 6,6 ίντσες Full HD+ οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, αναλογία 20:9 και διπλό punch hole. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 720G τον οποίο συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τέσσερις πίσω κάμερες και διπλή selfie. Την κύρια Samsung GW1 64MP με διάφραγμα f/1.8, συνοδεύουν μία ευρυγώνια 8MP με διάφραγμα f/2.3, ένας long-focus lens 12MP με διάφραγμα f/2.4 και ένας macro 2MP με διάφραγμα f/2.4. Η κύρια selfie κάμερα είναι στα 16MP και τη συνοδεύει μία ultra wide 8MP.

Η μπαταρία του 6 Pro έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει VOOC 4.0 γρήγορη φόρτιση 30W. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth 5.1, διαθέτει USB type-C και διπλή επίστρωση γραφίτη και χαλκού.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Realme 6 Pro είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σε δύο χρώματα, Lightning Blue και Lightning Red. Η τιμή του smartphone είναι 349,90 ευρώ και έρχεται πακέτο με ένα ζευγάρι Realme Buds 2 σε μαύρο χρώμα.

Τέλος, η εταιρεία θα ξεκινήσει τις αποστολές στις 7 Μαΐου πρώτα για τις αγορές του Βελγίου, της Γαλλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, και της Πορτογαλίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.