Realme 7i: Επίσημα με Snapdragon 662 τιμή 180 ευρώ [Ινδονησία]

Λίγες ημέρες πριν η Realme ανακοίνωσε επίσημα τη σειρά της Realme 7, με τις πρώτες συσκευές να είναι τα Realme 7 και Realme 7 Pro. Η εταιρεία προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση και του μικρότερου μοντέλου, του Realme 7i, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδονησίας με τιμή 180 ευρώ.

Το Realme 7i έρχεται με οθόνη 6,5 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η συσκευή έχει μικρά bezel περιμετρικά, με μεγάλο chin στο κάτω μέρος αλλά και οπή στα αριστερά της οθόνης, όπου φιλοξενείται η κάμερα των 16MP. Στο εσωτερικό του Realme 7i υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 662, συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Στο πίσω μέρος του νέου smartphone υπάρχει ένα τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP, 8MP ultra-wide, 2MP monochrome και 2MP αισθητήρα βάθους. Επίσης, δίπλα από τους αισθητήρες υπάρχει ο φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία του Realme 7i ανέρχεται στα 5.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 18W. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν αν θα υπάρξει παγκόσμια κυκλοφορία.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.