Realme C12: Επίσημα με μπαταρία 6.000mAh, τριπλό σύστημα κάμερας και Helio G35

Πριν λίγες ημέρες το Realme C12 πέρασε από το GeekBench, αποκαλύπτοντάς μας τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα το Realme C12, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει τη μεγαλύτερη αυτονομία που έχουμε δει ποτέ σε συσκευή της Realme.

Το Realme C12 έρχεται με IPS LCD οθόνη 6,5 ιντσών, με ανάλυση HD+, με notch τύπου watedrop που φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP. Όπως βλέπουμε, η συσκευή έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά, με το γνωστό μεγάλο chin στο κάτω μέρος της συσκευής. Στο εσωτερικό του Realme C12 υπάρχει ο επεξεργαστής Helio G35 της MediaTek, συνοδευόμενος από 3GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος υπάρχει το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP και δύο βοηθητικούς αισθητήρες 2MP. Επίσης, υπάρχει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ενώ η μπαταρία του Realme C12 ανέρχεται στα 6.000mAh, με υποστήριξη φόρτισης έως 10W. Προς το παρόν, το Realme C12 κυκλοφορεί μόνο στην αγορά της Ινδονησίας με τιμή περίπου 110 ευρώ, σε χρώματα μπλε και κόκκινο.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.