Realme: Ετοιμάζει smartphone με 64MP κάμερα το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2019 [δείγματα]

Realme, Realme: Ετοιμάζει smartphone με 64MP κάμερα το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2019 [δείγματα]

Οι κατασκευάστριες smartphone τα τελευταία χρόνια μάχονται για τη συσκευή με την κορυφαία κάμερα. Η Google έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι ένα smartphone δεν χρειάζεται πολλές κάμερες και πολλά MP για να τραβάει καλές φωτογραφίες. Στο αντίποδα, οι υπόλοιπες εταιρείες ανταγωνίζονται για το ποια θα δημιουργήσει το τηλέφωνο με τις περισσότερες κάμερας και τα πιο πολλά MP.

Η Realme μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και κονταροχτυπιέται με τη Xiaomi και τη Samsung. Ο CEO της εταιρείας, Madhav Sheth, δημοσίευσε μερικές πληροφορίες για το επόμενο smartphone της Realme, μαζί με μία σειρά φωτογραφιών οι οποίες τραβήχτηκαν με την κάμερα της συσκευής.

Αρχικά, το Realme smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα Samsung ISOCELL Bright GW1, ο οποίος έχει μέγεθος 1/1.72 ίντσες και 0.8μm pixel size. Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί την τεχνολογία Samsung Tetracell η οποία υποστηρίζει 4 σε 1 pixel binning, κάτι που σημαίνει ότι οι τελικές φωτογραφίες είναι 16MP με pixel size 1.6μm.

Realme, Realme: Ετοιμάζει smartphone με 64MP κάμερα το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2019 [δείγματα]

Ο αισθητήρας είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τους Samsung GM1 και Sony IMX586, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να καταγράφει περισσότερο φως. Επιπλέον, το pixel binning επιτρέπει μεγαλύτερο exposure.

Realme, Realme: Ετοιμάζει smartphone με 64MP κάμερα το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2019 [δείγματα]

Μέσω των φωτογραφιών που δημοσίευσε ο Sheth, η Realme διαφημίζει το AI scene recognition και το πόσο αληθοφανείς είναι οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει το smartphone. Το watermark στις φωτογραφίες αποκαλύπτει ότι τραβήχτηκαν με 64MP AI Quad Camera χωρίς όμως να αναφέρετε το όνομα της συσκευής.

Realme, Realme: Ετοιμάζει smartphone με 64MP κάμερα το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2019 [δείγματα]

Ακόμη, ο Madhav Sheth σύγκρινε τις φωτογραφίες του Realme smartphone με ένα άλλο κινητό το οποίο τραβάει 48MP φωτογραφίες. Το όνομα της άλλης συσκευής είναι blurred, αλλά αρκετοί υποθέτουν ότι πρόκειται για το Redmi K20 Pro. Βέβαια, θα μπορούσε να είναι και το Realme X το οποίο διαθέτει ακριβώς τον ίδιο αισθητήρα με το Redmi K20 Pro.

Η Realme αναφέρει ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2019. Η εταιρεία δεν έχει μεγάλη παρουσία στις δυτικές αγορές, όμως η κυκλοφορία του πρώτου 64MP smartphone ίσως της προσφέρει επιπλέον χώρο.

Realme, Realme: Ετοιμάζει smartphone με 64MP κάμερα το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2019 [δείγματα]

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Θα σταθώ στο σχόλιο που λέει ότι δεν χρειάζονται πολλές κάμερες και πολλά megapixel για να βγει μια φωτογραφία καλή!! Και αυτό το αποδεικνύει το galaxy s7 τολμώ να πω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».