Realme SuperDart: Τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 100W

Realme SuperDart, Realme SuperDart: Τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 100W

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευάστριες smartphones προσπαθούν να αναπτύξουν τεχνολογίες που προσφέρουν την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη φόρτιση, τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα. Την είσοδο της στον τομέα αυτό φαίνεται να ετοιμάζει και η Realme, η οποία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη μέσα στο 2019, με την τεχνολογία Realme SuperDart.

Η τεχνολογία ταχυφόρτισης της Realme

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο είναι η OnePlus με τελευταίο της επίτευγμα την τεχνολογία Warp Charge 30T των 30W. Ωστόσο, προς το παρόν ο ηγέτης στον τομέα της γρήγορης φόρτισης είναι η Oppo της οποίας το Reno Ace φορτίζει πλήρως την 4.000mAh μπαταρία του σε μόλις 30 λεπτά, χάρη στην τεχνολογία SuperVOOC 2.0 Flash Charge των 65 W.

Το Xiaomi Mi 10 λέγεται ότι θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 66W, ενώ αρκετές εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Xiaomi, ασχολούνται με την ανάπτυξη τεχνολογιών που θα προσφέρουν 100W+. Ενδιαφέρον για την ταχυφόρτιση παρουσιάζει και η Realme, η οποία ετοιμάζει μία τεχνολογία που ονομάζεται Realme SuperDart.

Η Realme κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης των 100W. Φαίνεται ότι η Realme SuperDart θα αποτελέσει έναν από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους της αντίστοιχης ταχυφόρτισης που ετοιμάζουν η Xiaomi και η Oppo. Επιπλέον, η Vivo σχεδιάζει να απαντήσει στην πρόκληση με μία νέα Super FlashCharge τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που θα αποδίδει 120W.

Σε γενικές γραμμές, η Realme χρησιμοποιεί τεχνολογίες της Oppo. Παρ’ όλα αυτά, η ανάπτυξη της Realme SuperDart δείχνει ότι η εταιρεία θέλει να αποδεσμεύσει τα προϊόντα της από την Oppo.

Θεωρούμε ότι είναι μία λογική κίνηση, διότι η Realme είναι μία ισχυρή εταιρεία στον τομέα των mid-range. Ίσως η κατασκευάστρια εκπλήξει τους πάντες κυκλοφορώντας κάποιο mid-range με δυνατότητα φόρτισης 100W, τη στιγμή που περιμένουμε ότι τέτοια ταχυφόρτιση θα υποστηρίζουν μόνο τα flagships του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demi

φήμες λένε καθώς κουμπώνεις τον φορτιστή η συσκευη φωνάζει allahu akbar………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».