realme: Top 4 σε Ελλάδα, Τσεχία και Σλοβενία σύμφωνα με την Canalys

, realme: Top 4 σε Ελλάδα, Τσεχία και Σλοβενία σύμφωνα με την Canalys

Η realme κατατάσσεται στην 4η θέση στις εταιρείες smartphone στην Ελλάδα, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβενία για το 1ο τρίμηνο του 2021 όσον αφορά τις αποστολές πωλήσεων, με 477% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης στην Ελλάδα και 4104% στην Τσεχική Δημοκρατία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Canalys.

Η εταιρεία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και φέρνει τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών σε προσιτή τιμή και αυτό φαίνεται από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έφερε στην αγορά η τελευταία σειρά smartphone realme 8. Η realme σχεδιάζει και φέρνει καινοτόμες συσκευές σε προσιτές τιμές, ο συνδυασμός των δύο αυτών είναι που την κάνει να ξεχωρίζει στην νέα γενιά.

Αυτή η χρονιά ξεκίνησε δυνατά για την realme, φέρνοντας το realme 8 Pro το οποίο έρχεται με κάμερα 108MP, και το realme 8 με νεανικό μοντέρνο σχεδιασμό, και τώρα ετοιμάζεται να “διαδώσει” την τεχνολογία 5G με την επερχόμενη κυκλοφορία της συσκευής realme 8 5G και τη στρατηγική “All in 5G”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η realme στην Ελλάδα κατάφερε πέρυσι να φτάσει στο Top 5 σύμφωνα με την Canalys ενώ ακόμη κέρδισε το βραβείο Προϊόν Της Χρονιάς για το realme 7 Pro. Αυτή η κατάταξη στο Top 4, είναι ένα νέο ορόσημο, και θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά, για πολλά ακόμη επιτεύγματα που επιφυλάσσει το μέλλον.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.