Realme X: Επίσημες εικόνες επιβεβαιώνουν την pop-up selfie κάμερα και αποκαλύπτουν δύο χρώματα

Την Τετάρτη η Realme θα κυκλοφορήσει ένα full-screen τηλέφωνο με το όνομα Realme X. Χάρη στα άφθονα leaks έχουμε ήδη δει το σχεδιασμό του smartphone και το κουτί λιανικής πώλησης. Ωστόσο, σήμερα η Realme δημοσίευσε μερικά επίσημα render της συσκευής, στον λογαριασμό της στο Weibo.

Το Realme X θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μπλε/μοβ gradient. Στη μπροστινή πλευρά θα έχει FHD+ AMOLED 6,5 ιντσών οθόνη με ελάχιστα bezels και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην πάνω πλευρά της συσκευής υπάρχει η 16MP pop-up selfie κάμερα.

Στην πίσω πλευρά του Realme X θα βρούμε δύο κάμερες, την κύρια στα 48MP και έναν αισθητήρα βάθους 5MP. Οι κάμερες είναι τοποθετημένες κάθετα στο κέντρο της συσκευής και από κάτω τους υπάρχει LED flash.

Στο εσωτερικό του Realme X θα βρούμε τον Snapdragon 710, 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 3.680 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση VOOC 3.0.

Πέρα από τις επίσημες φωτογραφίες του Realme X μάθαμε και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά χάρη στον CMO της εταιρείας, Xu Qi Chase. Το smartphone θα υποστηρίζει DC dimming και Dolby surround ήχο. Η επίσημη παρουσίαση του Realme X θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο στις 15 Μαΐου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Μαΐου 2019 17:25

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.