Smartphones

Αυτά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου Xiaomi Redmi Pro 2

Ένα ακόμη smartphone της Xiaomi τροφοδοτείται με τον Snapdragon 855 SoC σύμφωνα με leakster από την Κίνα. Το τηλέφωνο που μάλλον ονομάζεται Redmi Pro 2 μοιάζει με το Redmi Note 7 αντί για notch τύπου σταγόνας όμως διαθέτει pop-up κάμερα 20MP.

Τα bezels στην πάνω και κάτω μεριά του smartphone είναι λίγο μεγαλύτερα από ότι αναμένεται αλλά η Xiaomi σκοπεύει να κοστολογίσει το Redmi Pro 2 πολύ χαμηλότερα σε σχέση με τα flagship smartphone άλλων εταιρειών.

Η οθόνη θα έχει μέγεθος 6.39 ίντσες και ανάλυση FHD+. Gorilla Glass 5 γυαλί με in-display fingerprint scanner θα προστατεύει το μπροστά μέρος του smartphone ενώ στο πίσω αναμένεται να δούμε τριπλή κάμερα με 48MP main αισθητήρα. Η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 3600mAh και θα υποστηρίζει 27W fast charging.

Το Redmi Pro 2 που μάλλον θα παρουσιαστεί σύντομα θα διαθέτει IR θύρα και θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο, μπλε και μαύρο χρώμα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Μαΐου 2019 18:26

Σχόλια

  • Ο διάδοχος του Pocophone F1; Αν και πλέον Xiaomi, Redmi και Pocophone είναι πια ξεχωριστά brands, στην πράξη φαίνεται πως είναι ουσιαστικά, μετά το Pocophone F1, το επόμενο μοντέλο με τον (σημερινό πλέον) κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Σίγουρα θα είναι το φτηνότερο μοντέλο κινητού που θα κυκλοφορεί με Snapdragon 855. Και σίγουρα θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το πόσο μεγάλη, θα εξαρτηθεί πιστεύω κυρίως από την τιμή του.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.