Redmi K20: Ο CEO δημοσίευσε στιγμιότυπο από το AnTuTu και το score πραγματικά σοκάρει

Μόλις πριν δύο μέρες το επερχόμενο flagship killer της Redmi επιβεβαιώθηκε από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, Lu Weibing. Το κύριο χαρακτηριστικό του Redmi K20 είναι ο επεξεργαστής Snapdragon 855, ο οποίος για πρώτη φορά θα μπει σε Redmi συσκευή.

Σήμερα, ο Weibing μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το Redmi K20 και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με τη βαθμολογία του smartphone στο AnTuTu. Η Redmi έχει δώσει στη συσκευή το ψευδώνυμο Demon King και όπως φαίνεται έχει κάποια βάση αφού σημείωσε 458.754 score.

Προς στιγμήν την υψηλότερη βαθμολογία στη λίστα την έχει το Xiaomi Mi 9 με 371.423 πόντους. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών μπορεί να σημαίνει πως το Redmi K20 θα έρθει με UFS 3.0 και ανώτερη τεχνολογία ψύξης.

To Redmi K20 θα έχει μία FHD+ AMOLED 6,39 ιντσών οθόνη με Corning Gorilla Glass 6 και in-display fingerprint scanner. Η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezels χάρη στην 20MP pop-up selfie κάμερα.

Επιπλέον, το smartphone θα έχει τρεις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 48MP, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν τηλεφακό στα 16MP. Η μπαταρία θα είναι 4.000mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 27W.

Σύμφωνα με leak, το Redmi K20 θα έρθει με μία θήκη που έχει έναν δαίμονα επάνω, εξού και το όνομα Demon King. Τέλος, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα Carbon Black, Glacier Blue, και Flame Red.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαΐου 2019 16:27

Σχόλια

  • Δεν μπορεί ο 855 να αποδώσει τόσο, και αν όντως βγάζει τέτοιο αποτέλεσμα, τότε κατά την εκτέλεση του AnTuTu γίνεται σίγουρα "μαγείρεμα" στην συσκευή.

    • Με OC που όπως δήλωσαν θα μπορείς να κανεις, UFS 3.0 και υδροψυξη μια χαρά μπορεί να τα βγάλει... Όντως εντυπωσιακο παντως, ακόμα και στα 400+ να βγαλει στην πράξη εφόσον αυτό είναι με beta roms. *Δες με τι νούμερα ξεκίνησε ο 845 και που τον έφτασαν xiaomi, oneplus να χτυπάει ακόμα και kirin 980, exynos 9820 επομενης γενιάς.

    • Είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί χαρακτηρίζεις έτσι το ποκο φίλε επίσης θα με ενδιέφερε αν το έχεις αγοράσει η απλώς γνωρίζεις πως δεν είναι καλό καθώς προσπαθώ να βγάλω ένα συμπέρασμα για την εν λόγω συσκευή

      • Μην σου φαινεται περιεργο φιλε καποιους "μετοχους" τους τσουζουν τοσο ολα αυτα που πιο πολυ σχολιαζουν σε θεματα "σαπιων" παρα στα της εταιριας τους, που μετα απο καθε update το κινητο οδευει πιο κοντα στην χωματερη... κατσε να παρουσιαστει το mi mix 4 οπως λενε και θα δεις να τους μαζεύουν με ασπρους μανδυες... get a life καποιοι πραγματικα..

      • τα περισσότερα κινητά περνάνε από τα χέρια μου για τα λεφτα του καλο είναι αλλά όταν πας να το συγκρίνεις με κάποια ναυαρχίδα μόνο και μόνο στην ταχύτητα είναι ισα και ακόμη και καλύτερο σε όλα τα άλλα είναι σαπακι

  • Έχω την εντύπωση ότι θα είναι το επόμενο οne plus,μια ς και το one αποχαιρετά τον τίτλο του κιλερ με τέτοια τιμή. Οπότε περιμένουμε τιμή, αν ει αι κοντά στη μισή τιμή από τα μεγάλα ακριβά σμαρτ τότε ίσως να αξίζει σε αγορά.

    • στα 550 ευρω εχει το απλο μοντελο.οποτε ειναι ακομα κιλερ,τωρα αν θελεις το pro φυσικο ειναι να πληρωσεις κατι παραπανω

  • Πραγματικά κάποια στιγμή θα ήθελα να γράψει το σάιτ για τον ορισμό flagship Killer

    • Τον βλεπεις στο αρθρο τον ορισμο, αλλιως ειναι ενα smartphone που χτυπαει στα ισια ναυαρχιδες διπλασιας τιμης σε ισχυ και βασικα χαρακτηριστικα και υστερει σε δευτερευοντα καλουδια που κατα βαση δεν αφορουν - επηρεαζουν τον tech enthusiast που δεν θελει να πληρωσει τα διπλασια γ να τα παρει, τα τελευταια χρονια τον συναντας σε ναυαρχιδες της xiaomi και oneplus σιγουρα οχι σε samsung (s10e) και apple (xr :D)

      • Άρα killer σκέτο και το poco με τα μισά του μισού το παίρνεις .... γι αυτά που αναφέρεις .... γιατί αναφέρεσαι στην apple και samsung που είναι premium κι όχι killer ούτε vfm εφόδων ανοίξουν δε διαφορετική κατηγορία βάση κοινής ομολογίας ?

        • το killer σκετο δεν υφισταται ρε συ χρειάζεται επιθετικό προσδιορισμό... τι killer? χαχα σοβαρά τωρα φιλε μου, σαφως και τα προϊόντα samsung, apple ειναι premium και απόλυτα κατανοητό οσοι ζητανε αυτο και τα αγοραζουν, εκει ομως πηγαινει και το μεγαλυτερο μερος της διαφορας τιμης σε σχεση μετα flagship killers. Ολα εχουν να κανουν με τι ζηταει ο καθενας και γω τους τα εσκαγα για χρονια (αλλη καραμελα αυτη, οτι οσοι τα κραζουν το κανουν γιατι δεν μπορουν να τ αγορασουν ασχετο που τα εχει ο καθε φοιτητης που δεν εχει λεφτα για καρτα) αλλα εβγαλα το πρεστιζ απο τις αναγκες μου που σαφως δεν εχουν τα κινητα μου (Mi 8, 6T) και ουτε το χρειαζομαι και κρατησα την ουσία που οχι απλα με καλυπτουν αλλα δεν μπορω να τα βρω και αλλου, παράδειγμα χρησιμοποιώ demonps2 και kali linux port βρες μου ενα κινητο που να δινει καλύτερα fps και ταχυτητα απο τα δικα μου ή καλυτερη φωτογραφια σε απολυτο σκοταδι που δεν την βλεπω ουτε στο xr της αδερφης μου (πλην huawei ομως εκει μονο που βλεπω kirin ειναι αυτοματα no) και οσο και να κανει το αγοραζω αμεσως, δεν εχω φυσικα samsung dock και προτυπο αδιαβροχοποιησης (ασχετα αν ειναι αδιαβροχα στην πραξη) αλλα μου ειναι αδιαφορα οπως και στους περισσότερους γ αυτο δεν μπαινουν καν στα συγκριτικά συσκευών. Συγνωμη για το μακροσκελες post και αν σε κουρασα αλλα ηθελα να ολοκληρωσω την σκεψη μου και δεν ειμαι απο αυτους που κραζουν οσους δινουν 1000+ για το μηλο γιατι και γω τα δινω σε αλλα πράγματα που γουσταρω ενω πολλοι και γω θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου με αντίστοιχα value for money.

          *ανεφερα τα s10e και Xr γιατι ως budget friendly πλασαριστηκαν απεναντι στα flagship killer ασχετα αν πηγαν απατα.

    • flagship kller = όλα ίδια με ένα flaghip (η σχεδόν ίδια) με τιμή μισή σχεδόν (κάποτε ήταν one plus πλεον δεν υπάρχει κάποιο)

  • Ανούσια τεστ που στην πραγματική χρήση δεν βλέπεις διάφορα. Ενα τηλέφωνο που χτυπάει ακόμα και 100000 είναι απόλυτα ικανο να τρέχει στα χέρια ενός μέσου χρήστη. Και οχι Έλληνα που το μόνο που έχει είναι το Facebook και παίρνει το s10 για αυτο..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.