Smartphones

Redmi Note 12 Turbo: Στο Geekbench με Snapdragon 7+ Gen 2

Το Redmi Note 12 Turbo θα γίνει επίσημο σε εκδήλωση στην Κίνα στις 28 Μαρτίου και θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που θα χρησιμοποιεί το chipset Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2, το οποίο ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για το Snapdragon της σειράς 7 με -μακράν- τις υψηλότερες επιδόσεις που έχει κατασκευαστεί ποτέ, επομένως το Redmi Note 12 Turbo θα υπερτερεί όσον αφορά την ακατέργαστη επεξεργαστική ισχύ σε σύγκριση με οποιοδήποτε από τα αδέρφια του.

Λίγο πριν την κυκλοφορία, η συσκευή πέρασε από το Geekbench πετυχαίνοντας 1.213 single-core score και 3.972 multi-core score. Εκτός από το SoC, η λίστα επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο θα φτάσει με Android 13 ενσωματωμένο. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο που δοκιμαζόταν είχε 12 GB RAM, αλλά λογικά θα έρθει και με άλλες επιλογές.

Το Redmi Note 12 Turbo πιστοποιήθηκε επίσης στην Κίνα από την TENAA πρόσφατα, μαζί με το MIIT και το CCC. Αυτές οι πιστοποιήσεις αποκάλυψαν ότι έχει υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 67W, όπως και το Redmi Note 12 Pro.

Το μοντέλο Turbo φημολογείται ότι φέρνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για πρώτη φορά στην οικογένεια Redmi Note. Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη OLED 6,67 ιντσών FHD+ 120 Hz, κύρια κάμερα 50 MP, ultrawide 8 MP, macro 2 MP και μπαταρία 5.000 mAh.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.