Redmi Note 9: Θα κυκλοφορήσει 12 Μαρτίου με Snapdragon 7XX και κάμερα 64MP;

Πέρυσι τον Αύγουστο, η Redmi κυκλοφόρησε τα Note 8 στην Κίνα. Ωστόσο, φέτος η εταιρεία επέλεξε την αγορά της Ινδίας για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Redmi Note 9.

Επίσημο teaser αποκαλύπτει τετραπλή κάμερα

Σύμφωνα με ένα tweet του αντιπροέδρου της Xiaomi, Manu Kumar Jain, στις 12 Μαρτίου η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το Note 9 στην Ινδία. Ο ίδιος αναφέρει ότι πρόκειται για ένα smartphone με Pro κάμερες και μέγιστες επιδόσεις.

Στην εικόνα που συνοδεύει το tweet βλέπουμε ένα module καμερών παρόμοιο με αυτό των Huawei Mate 20 Pro και iPhone 11, το οποίο στεγάζει τέσσερις κάμερες. Οι δύο από τις κάμερες είναι τοποθετημένες σε κάποιου είδους punch hole, οπότε μπορεί να είναι hint για δύο selfie στο punch-hole της οθόνης.

Επιπλέον, ο Manu Kumar Jain δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον αριθμό 9 σε διάφορα tweet. Γι’ αυτό πολλοί θεωρούν ότι το Redmi Note 9 θα έχει 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Σε προηγούμενο tweet του Manu Kumar Jain μπορούμε να δούμε ένα smartphone, πιθανότατα το Note 9, κάτω από μία εφημερίδα. Το συγκεκριμένο smartphone φαίνεται να έχει κλασική θύρα ακουστικών, USB type-C, και μονό ηχείο.

Ως τώρα οι πληροφορίες που έχουμε για τα χαρακτηριστικά του Redmi Note 9 είναι μηδενικές αφού δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα leaks. Τέλος, δεν είναι γνωστό αν στις 12 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και Pro έκδοση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Μαρτίου 2020 11:41

Σχόλια

  • Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς Xiaomi Redmi Note 8/8 pro, σίγουρα περιμένουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον σε εξαιρετική τιμή που μας έχει συνηθίσει η σειρά Redmi. Για να δούμε....

  • Ίσως η καλύτερη σειρά κινητών από άποψη value for money.
    Eλπίζω σε καλή αναβάθμιση και στο βασικό μοντέλο, και επιτέλους ας έχει τουλάχιστον UFS2.0 αντί για emmc εσωτερική μνήμη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.