Smartphones

Black Shark 3 Pro: Θα έχει φωνητικό έλεγχο για το PUBG και φυσικά gaming κουμπιά

Η σειρά Black Shark της Xiaomi αποτελείται από gaming smartphones τα οποία απευθύνονται στους “hardcore gamers” και σύμφωνα με νέα στοιχεία, το επόμενο Black Shark 3 Pro θα φροντίσει να πάει το gaming στα smartphone ένα βήμα παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το Black Shark 3 Pro θα έχει φωνητικές εντολές για το PUBG ένα από τα μεγαλύτερα battle royale παιχνίδια. Επιπλέον, το gaming smartphone της Κινεζικής εταιρείας φημολογείται ότι θα ενσωματώνει από ένα trigger στις δύο γωνίες.

Μέσα από αυτό το χαρακτηριστικό οι παίχτες του PUBG Mobile, θα μπορέσουν να παίξουν με μεγαλύτερη άνεση το αγαπημένο τους παιχνίδι. Με τις φωνητικές εντολές, ίσως δοθεί η δυνατότητα στον παίχτη, να αλλάξει τα όπλα του, να κάνει reload αλλά και να πυροβολήσει. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ίσως όμως κυκλοφορήσει ως exclusive χαρακτηριστικό του Black Shark 3 Pro.

Χαρακτηριστικά

Το Black Shark 3 Pro ίσως ενσωματώνει οθόνη 7.1 ιντσών, Snapdragon 865 με 16GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Για πολύωρο gaming το smartphone θα εξοπλίζεται με μπαταρία 4.720mAh η οποία θα έχει γρήγορη φόρτιση 65W. Τέλος, από ένα gaming smartphone δεν θα μπορούσε να λείπει το headphone jack.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Μαρτίου 2020 19:19

Σχόλια

  • ΕΓΩ ΩΣ pubg conqueror έχω να πω ένα πράγμα. Αν παίζεις πανω από 25 fps Δεν έχεις θέμα. Βέβαια όσο πιο πολύ frame rate τοσω καλλίτερα. Εγώ κάνω την δουλειά μου με ποιο φθηνή συσκευή το flagship killer του 18 το pocophone f1

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.