Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Redmi K20, Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Η Redmi δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Redmi K20 και γι’ αυτό προσπαθεί να μας κρατά σε εγρήγορση δημοσιεύοντας διάφορα teaser. Το πιο πρόσφατο teaser επιβεβαιώνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου, την pop-up selfie κάμερα, και μάλιστα το κάνει με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο.

Το Redmi K20 λέγεται ότι θα έχει μία μηχανοκίνητη selfie κάμερα που ολισθαίνει έξω από το πάνω πλαίσιο. Αυτό το είδαμε από διάφορες εικόνες που έχουν γίνει leak ακόμη και από επίσημα video teaser. Ωστόσο, με το τωρινό teaser η εταιρεία μας δίνει τον demon king να ξεπροβάλλει από την κορυφή του τηλεφώνου.

Redmi K20, Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Ο γενικός διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, δημοσίευσε μία αφίσα μαζί με μερικές λεπτομέρειες για τη συσκευή. Σε μία από τις δημοσιεύσεις του είπε το Redmi K20 είναι ελαφρύτερο από άλλα τηλέφωνα με pop-up selfie κάμερες, κάτι που οφείλεται σε όλες τις βελτιστοποιήσεις που έκαναν οι μηχανικοί της εταιρείας στο σχεδιασμό του μηχανισμού.

Επιπλέον, ο ίδιος ανέφερε ότι σύμφωνα με δοκιμές η pop-up selfie κάμερα θα αντέχει για 300.000 χρήσεις, δηλαδή πάνω από 8 χρόνια αν βγάζουμε 100 selfie την ημέρα.

Redmi K20, Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Το Redmi K20 θα έχει Snapdragon 855, τρεις πίσω κάμερες, OLED οθόνη, και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την παγκόσμια ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής, αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους με ότι νεότερο παθαίνουμε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.