Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Redmi K20, Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Η Redmi δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Redmi K20 και γι’ αυτό προσπαθεί να μας κρατά σε εγρήγορση δημοσιεύοντας διάφορα teaser. Το πιο πρόσφατο teaser επιβεβαιώνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου, την pop-up selfie κάμερα, και μάλιστα το κάνει με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο.

Το Redmi K20 λέγεται ότι θα έχει μία μηχανοκίνητη selfie κάμερα που ολισθαίνει έξω από το πάνω πλαίσιο. Αυτό το είδαμε από διάφορες εικόνες που έχουν γίνει leak ακόμη και από επίσημα video teaser. Ωστόσο, με το τωρινό teaser η εταιρεία μας δίνει τον demon king να ξεπροβάλλει από την κορυφή του τηλεφώνου.

Redmi K20, Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Ο γενικός διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, δημοσίευσε μία αφίσα μαζί με μερικές λεπτομέρειες για τη συσκευή. Σε μία από τις δημοσιεύσεις του είπε το Redmi K20 είναι ελαφρύτερο από άλλα τηλέφωνα με pop-up selfie κάμερες, κάτι που οφείλεται σε όλες τις βελτιστοποιήσεις που έκαναν οι μηχανικοί της εταιρείας στο σχεδιασμό του μηχανισμού.

Επιπλέον, ο ίδιος ανέφερε ότι σύμφωνα με δοκιμές η pop-up selfie κάμερα θα αντέχει για 300.000 χρήσεις, δηλαδή πάνω από 8 χρόνια αν βγάζουμε 100 selfie την ημέρα.

Redmi K20, Redmin K20: Επιβεβαιώθηκε η pop-up selfie camera με επίσημο teaser από τον Γενικό Διευθυντή

Το Redmi K20 θα έχει Snapdragon 855, τρεις πίσω κάμερες, OLED οθόνη, και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την παγκόσμια ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής, αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους με ότι νεότερο παθαίνουμε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.