Smartphones

Render μας δίνει μία πρώτη ματιά στο Nokia 2.4

Φέτος η HMD Global έμεινε στην κυκλοφορία λίγων συσκευών, κυρίως λόγω της πανδημίας του COVID-19 και τα όποια προβλήματα στην παραγωγή έφερε. Όμως, αυτό δε σταματάει την εταιρεία από τα πλάνα της για περισσότερες συσκευές μέχρι το τέλος του έτους, με τον @evleaks να μας δίνει μία πρώτη ματιά σε ένα από τα πιο οικονομικά της μοντέλα.

Το Nokia 2.4 έρχεται με αρκετά bezel περιμετρικά, ενώ ακόμα μεγαλύτερο είναι το chin στο κάτω μέρος, το οποίο αναγράφει και το λογότυπο του brand. Η οθόνη έχει notch τύπου waterdrop, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε διπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη στο κέντρο, με έναν φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω της. Περιμετρικά έχουμε στα δεξιά τα πλήκτρα αύξησης-μείωσης της ένατης και το power button, με ένα επιπλέον πλήκτρο στα αριστερά για τη Google Assistant.

Το σώμα του Nokia 2.4 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, κάτι που περιμένουμε από μία entry-level επιλογή. Στο εσωτερικό της συσκευής αναμένουμε τον επεξεργαστή Helio P22 της MediaTek, μαζί με 2GB ή 3GB μνήμης RAM. Το Nokia 2.4 θα κυκλοφορήσει σε μπλε, γκρι και μωβ, με την κυκλοφορία του να αναμένεται μέσα στον τρέχοντα μήνα. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.