Smartphones

ROG Phone 6 Pro: Στέφεται βασιλιάς του AnTuTu για τον Ιούλιο

Τα πρώτα smartphones με τον αναβαθμισμένο Snapdragon 8+ Gen 1 έφτασαν τον Ιούλιο και τώρα δύο από αυτά καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στη μηνιαία λίστα του AnTuTu με τα τηλέφωνα Android με τις καλύτερες επιδόσεις.

Το ROG Phone 6 Pro με 18 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο συγκέντρωσε πάνω από 1,1 εκατομμύρια πόντους, ακολουθούμενο από το Zenfone 9. Και τα δύο δηλαδή της Asus. Το Red Magic 7 της nubia βρέθηκε στην τρίτη θέση και είναι το πρώτο με τον απλό Snapdragon 8 Gen 1.

Σε νέα κατάταξη του AnTuTu για τα sub flagship smartphones, στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκουμε το OnePlus 10R και το Oppo Reno8 Pro 5G, και τα δύο με Dimensity 8100. Ακολουθούν αρκετές συσκευές με Snapdragon 870.

Στα mid-rangers βλέπουμε μόνο τρία διαφορετικά chipsets να εκπροσωπούνται στο top 10. Τα Snapdragon 778G και 780G και το Dimensity 920 της Mediatek.

Η βαθμολογία για κάθε τηλέφωνο υπολογίζεται ως ο μέσος όρος όλων των αποτελεσμάτων για συσκευές που έχουν τουλάχιστον 1.000 εκτελέσεις των benchmarks. Ο συνδυασμός μνήμης, γραμμένος δίπλα στο όνομα του μοντέλου, είναι ο υψηλότερος διαθέσιμος στην αγοράς και όχι απαραίτητα αυτός που έτρεξε τα benchmarks.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.