Samsung Britecell: Νέα κάμερα για το Galaxy S7

Η Samsung αναπτύσσει μία νέα τεχνολογία για την κάμερα των smartphones, με γνώμονα την καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, ενώ ταυτόχρονα ο φακός έχει μικρότερες διαστάσεις. Οι περισσότερες πληροφορίες λένε ότι η νέα κάμερα θα βρει τη θέση της στο επερχόμενο Samsung Galaxy S7.

H νέα τεχνολογία της Samsung ονομάζεται Britecell και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Samsung Electronics 2015 Innovations Forum. Με τη νέα τεχνολογία της Samsung θα υπάρχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων, λιγότερη παραμόρφωση και περισσότερη φωτοευαισθησία σε δύσκολες συνθήκες φωτογράφισης. Ο φακός που θα ενσωματώνει την τεχνολογία αυτή θα είναι κατά 17% μικρότερος σε ύψος σε σχέση με τα Isocell modules που χρησιμοποιεί σήμερα η Samsung.

H τεχνολογία Samsung Britecell προσφέρει ακόμα Smart WDR και καλύτερη λειτουργία αυτόματης εστίασης. Η Samsung δεν ανακοίνωσε κάποια επίσημη ημερομηνία έναρξης της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Britecell στα smartphones της, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν πραγματικότητα οι φήμες που τη θέλουν να την λανσάρει για πρώτη φορά στο επερχόμενο Samsung Galaxy S7. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και φήμες που μιλούν για πρώτη εμφάνιση της τεχνολογίας Samsung Britecell λίγο αργότερα, με το Galaxy Note νέας γενιάς.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:54

Σχόλια

  • Δεν μας πειραζε και πολυ το μεγεθος του φακου γιατι την δουλεια του την εκανε.

  • Εύγε στη Samsung για τις καινοτομίες της! Περιμένουμε να το δούμε να γίνεται πράξη στα Note και φυσικά να συγκρίνουμε τις διάφορες με την τωρινή τεχνολογία. Πάντως είναι πολλά υποσχόμενο και αν βγει σωστό θα έχει μεγάλη επιτυχία!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.