Samsung: Έρχονται περισσότερα αδιάβροχα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A το 2022

, Samsung: Έρχονται περισσότερα αδιάβροχα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A το 2022

Αρκετά smartphone της σειράς Galaxy A  από τη Samsung έχουν κυκλοφορήσει με αντοχή στο νερό, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy A52, A52 5G, A52s 5G και A72 αυτή τη χρονιά.

Σύμφωνα με νέα αναφορά του The Elec, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα αδιάβροχα μεσαία μοντέλα της σειράς Galaxy A από τη Samsung το 2022 προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κινεζικός ανταγωνισμός.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, βαθμολογία IP θα έχουν το Galaxy A33 και τα νεότερα μοντέλα, χωρίς αυτή να προσδιορίζεται ακριβώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέχρι στιγμής, η Samsung έχει κυκλοφορήσει πέντε smartphone Galaxy A με IP68 αντοχή στη σκόνη και το νερό και τέσσερα με βαθμολογίες IP67.

, Samsung: Έρχονται περισσότερα αδιάβροχα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A το 2022

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Samsung θα χρησιμοποιήσει υλικά μεμβράνης και αδιάβροχη σιλικόνη για να επιτύχει IPxx αντοχή στη σκόνη και το νερό σε αυτά τα smartphone. Το πρώτο θα εφαρμοστεί στο μικρόφωνο και το ηχείο και το δεύτερο για να σφραγίσει τη θύρα φόρτισης.

Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τα smartphone Galaxy A του 2022, αλλά έχει γίνει γνωστό μέσα από διαρροές στο διαδίκτυο ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G και Galaxy A73 5G στη συνέχεια. Ακόμα, για το Galaxy A23, έχει ακουστεί ότι διαθέτει κύρια κάμερα 50MP και διατίθεται σε εκδόσεις 4G και 5G.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.